Festyk ja nie widzę artefaktów za to widzę babole, które są efektem skanowania kliszy .. tak mysle.
Wersja do druku
Festyk ja nie widzę artefaktów za to widzę babole, które są efektem skanowania kliszy .. tak mysle.
Hmm ostatnio stwierdziliście, że mój brat wyszedł trochę homo :D może tym razem będzie lepiej? Proszę o opinie bo ciężko wyjść z siebie i stanąć z boku i obiektywnie spojrzeć na zdjęcie kogoś kogo zna się całe życie ;)
1.21
fajnie wyszedł... :D ale ja bym ucięła górę na rzecz wszystkich palcow.. a może bym tak zostawiła? hm...
ps. nadal podziwiam, że się nie poddałas i pracujesz na analogu...
tu się zgodzę z gunią - niebo i tak jest przepalone, więc palce (przy tej ogniskowej poza GO) zostawiłbym w całości.
....jakie homo?...nie znam się...:)
Cała radość z fotografii... Zrobić zdjęcie, później doczekać do końca kliszy i po tygodniu, czy dwóch dopiero zobaczyć co tam wyszło ;)... Analog to emocje... a cyfrą się pstryka, bo może coś tam wyjdzie ;)
Widać tematu nie czytałeś ;)
Odnośnie zdjęcia - nie mnie oceniać, ale jest dużo lepsze niż ostatnie ;)... Takie moje zdanie :)
Pozdr.
Wątek mi się zakurzył juz ładnie więc coś "trzeba" wrzucić do objechania ;)
Tym razem Kodak Profoto 100 (KP) oraz Kodak Ultra 800 (KU)
1.22 (KU)
1.23 (KP)
1.24 (KU)
Jedziemy ;)
Nie no dla mnie rewelacja :) Cyfrówki mają jeszcze daleko do analogów (no może poza ''piątką'', ktora nie ma aż tak daleko). Do portretów lepiej dawać Koda Ultra 800 (KU) bo skóra wygląda bardziej naturalnie, a poza tym ja lubie ciepłe kolorki :P
racja zdjecia z KU są duzo ciekawsze.. a ze jestem n00bem w analogu to az ciezko mi uwierzyc ze te cieple kolorki to jedynie zasluga innej 'matrycy' :)
i słońca:] właśnie zbierało się ku zachodowi ;)
najs... klimat i kolory fajne fajne. Szkoda tylko na 1.24 tych ramion tak wciśniętych w talię, bo wygląda jak duża główka na kadłubku, taki trochę Willow. No i na 32. kończyny też pociachane. A modelka sweet ;)