A mnie jak na złość kocisko dzisiaj zapozowało wyjątkowo cierpliwie i efekt całkiem zacny był, złośliwiec paskudny...
Wersja do druku
A mnie jak na złość kocisko dzisiaj zapozowało wyjątkowo cierpliwie i efekt całkiem zacny był, złośliwiec paskudny...
Wytłumacz bestii, że jak jeszcze raz taki numer wytnie, to będzie wcinał twarożek zamiast wątróbki :))
Na moje - działa!
Widze ze nie tylko ja mam wybredna kotke :D Panga, piers z kurczaka, smietana od czasu do czasu jak zostanie na opakowaniu, do jogurtu potrafi pyszczka wpakowac, nawet jak truskawkowy jest i wogole wszystko co mlekopodobne, chociaz podobno mocno nie zdrowe :D Moze ma zle nawyki po mnie ? czekam tylko jak zacznie mi pizze podkradac i piwo podpijac :> A co do pozowania to pisalem wczesniej ze to wredota jest i zawsze sie gdzies tak polozy ze ledwo z aparatem podejsc a co dopiero z jakimis swiatelkami itp :D
Jak porządne, charakterne koty, to "prymitywny szantaż" nie zadziała ;)
Dawno, dawno temu, mieszkała u nas kotka, Kuba. I tak się złożyło, że przez parę dni nie dostała jeść. I zniknęła gdzieś, by po kolejnych kilku dniach zacząć przynosić nam a to mysz (albo nornicę), a to wróbelka czy sikorkę. ;)
Z kolei jej synowie, Szwarc i Neger (bo cali czarni), to przysiadali posłuchać, gdy na werandę przylatywał jakiś ptaszek...
No to trzeba jakieś szkło f/1.4 albo f/1.2 kupić...
Problem w tym ze w 99% przypadkow chowa sie w szafe albo inne zaciemnione w 100% miejsca :> Ale damy rade, z pomoca osob tutaj na pewno predzej czy pozniej zbierze sie jakis fajny zestaw obiektywow wartych uwagi :)
Radzę zamknąć szafę przed kociskiem i pomachac surowizną przed pyszczkiem, od razu będzie inna "gadka" :D
Niestety Ewo moj wątróbki nie tknie ;/
Zdjęcia świetne. Bardzo wysoki poziom, co się chwali bardzo. Gratuluje udanych zdjęć.
Zastanawia mnie różna liczba oddanych głosów w poszczególnych zestawach zdjęć w battlu, czemu tak sie dzieje?
ja oddałam po jednym głosie na najlepszą fotkę (moim zdaniem) w każdym zestawie, być może niektórzy głosowali tylko na jedno zdjęcie które im się podobało najbardziej we wszystkich 4 zestawach