no to skoro wszyscy sa cali i zdrowi to mozna myslec o kolejnym plenerku :mrgreen:
dzieki, polowa zaslug dla Adama ktory przywiozl ten sprzet i dzielnie go nosil :wink:
Witam,
fajna imprezka była...
A jakie masz taśmy (negatyw/slajd, kolor/cz-b)? Te skany mają być tylko poglądówką do wstawienia w necie, czy zamierzasz coś więcej z nimi robić?
Wrazie czego, mogę Ci zeskanować, nie ma sprawy. U mnie tak jeszcze tydzień zleci zanim wywołam (czekam na chemikalia).
Jasne, najchętniej znowu w tego typu miejsce!
Pozdrawiam,
Adam
ebl21, negatyw, kolor, fuji superia. Raczej pogladowo, do wystawienia w necie, nie planuje nic wiecej z nimi robic :)
Jak juz wywolam i cos z tego bedzie to sie odezwe napewno :)
rolki nie byly pierwszej swiezosci, wiec sam nie wiem co z tego bedzie..
dzieki za udany plener. pozdrawiam kompanow.
obrobie zdjecia i wrzuce, na razie czasu brak.
kiev kult!
czekam na wiecej!
jeszcze ostatnie 3 grosze z mojej strony zanim w koncu pojade na urlop :grin:
wracalem ostatnio z Mysłowic w strone Szopienic (nie główną drogą ale jakby od strony giełdy, wzdłuż torów PKP) i wypatrzyłem calkiem fajne miejsce na kolejny plener :-) .. moze jest to to o czym mowil Badi - ciezko mi powiedziec.. jest to dawny rejon huty szopienice - wieża ciśnień, jakies budynki (architektonicznie bardzo ciekawe, trudno mi w tej chwili je opisac a nie umiem znalezc zadnych zdjec w internecie :-( )
orientacyjny link do miejsca - http://www.zumi.pl/namapie.html?&loc...type=1&scale=2
ulica nosi wdziczna nazwe "wiosny ludów" jednak kto miał okazje tam byc wie ze wyglada to raczej jak "jesien sredniowiecza" :wink: .. jak isc to raczej w kilka osob, po drodze jest miejsce gdzie wegiel z pociagow "sam wysypuje sie na tory" ;-)
podsumowując - okolica srednia ale warta obfotografowania :-)
ja już się zapisuję :-)
jak wrócisz, daj znać to się umówimy
a póki co... udanego urlopu! :-)