Nie przejmuj sie, takim tempem jak mamy to dobijemy do 100 szt. bardzo szybko. Z drugiej strony jest bardzo duzo uzytkownikow zarejestrowanych a nie czytajacych albo nie piszacych...
Wersja do druku
Nie przejmuj sie, takim tempem jak mamy to dobijemy do 100 szt. bardzo szybko. Z drugiej strony jest bardzo duzo uzytkownikow zarejestrowanych a nie czytajacych albo nie piszacych...
Dlaczego?Idzmy dalej: "homo user","hetero user","less user","freak user","nutsCytat:
Zamieszczone przez Polaco
user","fucker user" badz tez "fucker looser",ale tego ostatniego moga juz nie wpuscic do lozy vipow... ;)
Ludzie!"CANON USER" chyba wystarczy...Nie robmy z tego dziecinady...
Scaramanga, troche za powaznie to bierzesz chyba :D
Cytat:
Zamieszczone przez Diodak
Czy zauwazyles ze watek z zamowieniami zalozyles:
- w weekend (poprosic hazan by ci pokazal statystyke odwiedzin i frekwencje w weekend?)
- praktycznie jeszcze wakacje trwaja
Cierpliwosci...
Ja kupuje 3 sztuki by pozniej niecierpliwym (tym co do dodruku nie chca doczekac) odsprzedac z zyskiem ;)
może i racja... ja to taki w gorącej wodzie kąpany :smile:.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Cierpliwosci...
hehe, ze swoim ID ? Będzie trzech Vitezów? :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Ta... Znowu na mnie :mrgreen:Cytat:
Tak na marginesie... 12 chetnych na legitki prasowe (chyba ze ktorys z nich na id, ale to odsylam do watku obok).
Przy czym mysle ze uwzgledniajac ze prasowa mozna wydrukowac w domu i zalaminowac zelazkiem (zwykle tak sa robione, znaczy moze poza zelazkiem ;) ) nie trzeba sie odrazu szarpac na set sztuk. Tutaj raczej wazniejsze by byly juz jakies "plecy" jak super wyglad.
No dobra,podsumujmy:Cytat:
Zamieszczone przez Polaco
Zamawiam czerwona smycz z bialym napisem "Conan cos tam..." i karte z napisem "Canon looser"...
Kumple jak mnie zobacza,padna...
Qrka i rozbiles mi pomysl na biznes ;)Cytat:
Vitez, przecież periodyk może być wydawany TYLKO w formie elektronicznej, np. portala. Wędkarze znają WCWI (Wędkarskie Centrum Wymiany Informacji), które długo posiadało swój numer ISBN :-). Z technicznegpo punktu widzenia odpalasz jakiegoś CMS (np. na Mambo), integrujesz z tym forum, robisz ładną skórkę i masz magazyn. Problem widziałbym TYLKO w tym czy chciałoby się komuś z forumowiczów stworzyć Statut i jakiś akt założycielski, który musi podpisać min. 15 osób. Później do Sądu, jakieś opłaty skarbowe, później numer ISBN i mamy Stowarzyszenie.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
ja biore wrzucilem juz na ftp dane (jeszcze fota bosh......jak ja zdobyc:D jakis fotograf tani znany:D??) nie no powaga a ile wyjdzie za sztuke mniej wiecej (powiedzmy 50 userow by chcialo)