Jak jest browarek w planie i koledzy z CB oraz marekb14 to proszę dopisz i mnie.
To moje pierwsze spotkanie już się cieszę.
Wersja do druku
Jak jest browarek w planie i koledzy z CB oraz marekb14 to proszę dopisz i mnie.
To moje pierwsze spotkanie już się cieszę.
rafal, marekb bez 14..;), jasli o mnie chodzi
Jeśli można to ja też chętnie się dopisze do listy :)
A. Termin przyjazdu, ilośc noclegów, miejsce noclegu
1. thorin - 5, 6, 7 październik, 2 noclegi na własną rękę
2. eternus - 5, 6, 7 październik, nie potrzeba noclegu
3. avadra - 5, 6, 7 październik, 2 noclegi na własną rękę
4. gonzo44 - 5, 6, 7 październik, nie potrzeba noclegu
5. arturs + żona - 6,7 październik - nocleg w nawojce - pokój 2 osobowy z łazienką..
6. GRZECHU + Ania + Mirek - 6,7 październik - nocleg w Nawojce - pokój 3 osobowy
7. Orzeh + Marta 5, 6, 7, nocleg na własną rękę
8. Strebor + 2 osóbki 6,7 nocleg na własną ręke
9. Radzio 5, 6,7 nie trzeba noclegu
10. jinks 5, 6, 7 październik nocleg na własną ręke
co do żarcia myslę że obowiązkowo trzeba iść wieczorem na Maxa koło "Wisły". Tuż koło Nawojki - fastfood dla studentów, ale warto! zawsze jest śmiesznie ;)
Skoro już blisko do zlotu to proponuję żeby zacząć wpisywać "listę życzeń" czyli co byśmy chcieli "przetestować" ze sprzętu, sporo ludzi ma różne szkiełka i nie wiadomo co ze sobą brać..
ja zacznę - interesuje mnie 70-200L we wszystkich opcjach ;)
Pozdrawiam
Artur
nie bój, nie bój tego będzie pod dostatkiem, moze bez IS, ale napewno bedzie. wydaje mi sie za taka lista jest conajmniej niegrzeczna ;) co bedzie to bedzie, ja tezbym chcial pocykac shiftem, ale nie licze na t ze mi sie uda.
P.S.
niewiem jak inni ale ja tony sprzetu nie posiadam wiec moge zabrac wszystko co mam, ba nawet powinienem zeby moc sie onanizowac na tyle na ile mnie stac :mrgreen:
masz rację - wydaje Ci się :mrgreen: - akurat nie zgadzam się - np. jakbym nie napisał przed sandomierzem że chce oblukac 35L to janmar by nie wziął ze sobą bo nie widział potrzeby itp. więc jak jest okazja przypiąć jakiś słoik to dlaczego nie skorzystać i poprosić kogoś o wzięcie jak ma coś co nas interesuje..
A jednak ;) -więc żebyś nie wyszedł na niegrzecznego napisze w Twoim imieniu - Jak Ktoś ma TS-E to niech weźmie bo Thorin chce pocykać sziftem tylko się wstydzi poprosić :mrgreen:
arturs, i o to chodzi, o to chodzi by się nie wstydzić...:)
no ja chetnie 400D podepnę do mojej 50/1,4 i 85/1,8...:D
To ja tak nieśmiało...
Chętnie bym sobie podpiął Mamiyę M 50mm 1:4.5 ;)