HURRRA !!!
SUPER FAJNIE ŻE GIT.
TO MOJA FOTKA
Dzięki muflon
routlaw w shutterstocku jestem od miesiąca i mam koło 40 pobrań dziennie.
Pozdrawiam
Wersja do druku
Niedawno zapisałem się na Shutterstock i ShutterPlanet ale jak narazie do pierwszego nie mam zastrzeżeń ale ten ostatni to przecież lekka przesada, obiecują zatwierdzanie zdjęć w ciągu trzech dni jeśli dobrze doczytałem a ja juz czekam tydzień, a tam nic się nie dzieje, jakaś stagnacja. W ciągu tego tygodnia dodano na stronę chyba ze 4 zdjęcia wogóle, a moje dalej w poczekalni, juz nawet przestałem dosyłać bo nie wiem czy to ma sens.
Tu wywołam do tablicy Routlaw bo widziałem Twoje foty na tym stocku - czy miałeś podobne doświadczenia?
Nie wiem, bo zawsze instaluje z pluginami:)
Mam taka propozycje, moze ktos rozpocznie nowy watek w ktorym kazdy moglby wrzucic namiary na swoje konta stockowe, tak zeby kolejni zainteresowani byli w stanie wspomoc ludzi z CB, wpisujac ich ID w polu "polecajacy"? :)
Ja mam w planach zalozenie swoich kont i sprobowanie tej zabawy, moglbym wiec sie pod kogos podpiac. ;)
Długo długo miałem w podpisie link z takim namiarem do rejestracji z moim numerem referencyjnym na shutterstocku, jednak jeden z moderatorów zasugerował mi że jest to niezgodne z regulaminem forum. Nie chciało mi się pisać pytania o zgodę do Hazana, wiec zamieniłem ów link na link do PW. Jeśli będziesz chciał wesprzeć moją osobę to daj znać a podam Ci namiar przez PW.
Pozdrawiam i zachęcam do Stock'owania :)
bartosz108, a ta mućka poczciwa, nasza polska (rasy holenderskiej) to miała jakieś pobrania??? Toż to prawdziwe, nieumyte bjuti!