Kurde...:confused: Knop=Knyt? Doceniam wkład pracy, pomysł nieoryginalny (pomijając "cichego" kota :D), ale efekt nie dla mnie. No cóż klient nasz pan.
Wersja do druku
Kurde...:confused: Knop=Knyt? Doceniam wkład pracy, pomysł nieoryginalny (pomijając "cichego" kota :D), ale efekt nie dla mnie. No cóż klient nasz pan.
To nie w tą stronę działa. Mam pełną dowolność twórczą, moi klienci to doceniają i tego oczekują. Nigdy nic nie robię wbrew sobie.
Może po prostu chcą być mili... :-)
Z pewnością. Są tak mili że płacą w terminie.
Dla mnie też zalatuje Fotoknytem na całej linii - Masakra
Fotoknyt to nieskończone źródło inspiracji :)
Moja twórczość ciągnie mnie w różne strony, nie spodziewam się że wszystko będzie się wszystkim podobać ani że wszystko będzie dla wszystkich zrozumiałe, luz. Wstawiając to zdjęcie wręcz spodziewałem się że bez piwka i orzeszków nie razbieriosz :)
Fotoknyt = Pank :P muszę się mocno nie zgodzić (tu jest pomysł i wykonanie a tam co?? początki nauki PS-a). Każdy ma jakiś pomysł na zdjęcia a skoro klientom się podoba nie widzę problemu. Ładnie i kolorowo i zupełnie inaczej niż każdy.
Przeglądałem Twoją galerię od początku. Zrobiłeś olbrzymie postępy. Osiągnąłeś coś o czym niektórzy komentujący mogą pomarzyć. To się ceni. Ja zawsze wracam do tego wątku i oglądam z ciekawością nowe zdjęcia. Mimo że nie każde mi się podoba to i tak jestem pełen podziwu za to co robisz.