Cała nadzieja w "menedżmencie" ;)
Wersja do druku
jakby tak bylo, to by pewnie zbankrutowali po 5 latach. a juz na pewno ksiegowi by wyjechali na "dobrowolne" "ferie" na Kamczatce. a to lobby, chyba nie bedziemy sie klocic, jest w Canonie nietykalne :-D predzej R&D foto zwolnia, albo zesla karnie do kalkulatorow i projektorow.
styl ulepszania przez Canona wyglada tak, ze mega wypas bez ewidentnych bakow daje sie tylko w serii 1. i loi za to kase.
a w nizszych seriach... na chwile obecna wybierasz, czy chcesz solidna jakosc czy sensowny uklad AF. wiec z okresleniem "wlasciwy" to bym sie nadmiernie nie rozpedzal
No ale zobacz, zdalny wyzwalacz lamp wbudowany w puche to już jakiś dobry czas temu nikon miał... i o takie zbieranie gadżetów mi chodziło. Teraz czekamy co pokaże nowa jedynka, a zapewne będzie miała lepsze iso od topowego nikona i jeszcze parę innych dodatków .. więc moja teoria sprawdzałaby się ;)
@ zuczek - aktustyk ma rację. Innymi słowy: na półkach poniżej jedynek, za które trzeba wyłożyć ze dwa worki pieniędzy, nie ma miejsca na "właściwą" puszkę.
Tam puszki są komplementarne :mrgreen:
No ale 7D trochę zaburza ten "porządek" i to jest IMO dobry zwiastun. Co do 3D myślę że to wishful thinking póki co.
wlasnie zdefiniowales 7D, z tym ze Canon dolozyl Ci gratis uszczelki.
biorac pod uwage "dalekosiezny" target 7D to zmiana APS-C na FF/APS-H bynajmniej nie bylaby realna zaleta.
a czy jest miejsce na jeszcze jeden korpus miedzy 7D a 1D... na moje oko to 1D mkIV musialby dobrze gotowac, odkurzac i robic lody, zeby takie miejsce sie znalazlo ;)