Odp: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.
Cytat:
Zamieszczone przez
Jacek_Z
Candar, sugeruję przed napisaniem posta policzyć do 10, napić się herbatki z melisy. Pisząc nie nadużywaj wielkich liter, czerwonego koloru itp.
Masz rację po prostu przestanę obserwować ten wątek. Szkoda mojego czasu.
#Kolekcjoner piszesz :
Ale ja nie mam trudności z obsługą ani przyzwyczajeniami ...... Problem polega na tym że w przypadku fotografowania takich obiektów jak nasze psy smartfon robi zdjęcia kiedy on chce, a nie wtedy kiedy chce tego użytkownik. Aparat odwrotnie. To nasze doświadczenia.
Też miałem ten problem, aparatem wiesz kiedy robisz zdjęcie a smarton cały czas zapisuje "to co widzi" z kilku obiektywów naraz w buforze i korzysta z tego zapisu gdy naciśniesz spust.
W różnych programach na różne sposoby ale (w niektórych) masz dostęp do całej historii i sam możesz wybrać/stworzyć plik wynikowy.
To jedna z (kilku) główych cech fotografii obliczeniowej.
jp
Cytat:
Zamieszczone przez
jan pawlak
Wszedłem dość głeboko[...]
To mi wystarczy, dziękuję! Dobrze, ze wszedłeś a nie wdepnąłeś!:mrgreen:
Nazwał bym to po imieniu, ale obiecałem sobie nie schodzić poniżej pewnego poziomu.
Cytat:
Zamieszczone przez
jan pawlak
#Kolekcjoner piszesz :
Ale ja nie mam trudności z obsługą ani przyzwyczajeniami ...... Problem polega na tym że w przypadku fotografowania takich obiektów jak nasze psy smartfon robi zdjęcia kiedy on chce, a nie wtedy kiedy chce tego użytkownik. Aparat odwrotnie. To nasze doświadczenia.
Też miałem ten problem, aparatem wiesz kiedy robisz zdjęcie a smarton cały czas zapisuje "to co widzi" z kilku obiektywów naraz w buforze i korzysta z tego zapisu gdy naciśniesz spust.
W różnych programach na różne sposoby ale (w niektórych) masz dostęp do całej historii i sam możesz wybrać/stworzyć plik wynikowy.
To jedna z (kilku) główych cech fotografii obliczeniowej.
jp
Dla mnie smartfon jako narzędzie do fotografowania w charakterze notatnika ma sens. O d razu mam efekt z którym mogę coś zrobić. Jak mam zaprzęgać do tego jakieś oprogramowanie i dostać w wyniku mizerną jakość to wolę brać aparat.
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
Dla mnie smartfon jako narzędzie do fotografowania w charakterze notatnika ma sens. O d razu mam efekt z którym mogę coś zrobić. Jak mam zaprzęgać do tego jakieś oprogramowanie i dostać w wyniku mizerną jakość to wolę brać aparat.
I z tym się w 100% zgadzam.
Jest i S23, którym można zabić jak się skończy amunicja - Tactital Edition :mrgreen:
https://spidersweb.pl/2023/05/samsun...-premiera.html
Cytat:
Zamieszczone przez
Bangi
Fajny :). Coś dla mnie.....
A wystarczyłoby, żeby Scyzoryk zapytał Telefona czy ma apkę do otwierania piwa i puszki z mielonką.
Mam taki scyzoryk i wstyd mi za niego, ze taki mazgaj.
Też mam taki, ale on od razu daje w mordę, się nie cyndoli... :mrgreen: