Jasne, że tak :-)
Pisze się jak najbardziej :-)))
Smyczy kupię kilka ;-) Tak na wszelki wypadek ;-)))
Wersja do druku
Jasne, że tak :-)
Pisze się jak najbardziej :-)))
Smyczy kupię kilka ;-) Tak na wszelki wypadek ;-)))
Wszelkie deklaracje w tym watku jak i PW do Diodaka mozecie sobie narazie odpuscic... Nie ma to teraz sensu i nikt nie bedzie tego potem przepisywal...
Za to przegladajcie forum przynajmniej raz na tydzien. Niedlugo sie tu pojawi watek dotyczacy nowych serii identyfikatorow i smyczy, cen i calej procedury zamowieniowo/platnosciowo/cierpliwosciowej ;)
KuchateK zadeklarował pomoc techniczną i wykona wygodny formularz dzięki któremu będzie można samemu online zamawiać ID i smycze i jeszcze wypluje kwotę do zapłaty ;)
niech jeszcze jakis browarek wypluwa, ot co ;)Cytat:
Zamieszczone przez Diodak
A skoro już o browarkach - Diodak, na jakie konto przelewać Ci wyrazy uznania "na browarka" za załatwianie ID? ;) To samo, co przelewy za ID?Cytat:
Zamieszczone przez nastier
Już z tymi uznaniami to nie przesadzajcie :D... ale jakby ktoś miał chęć to numer konta ten sam ;). Dzięki.Cytat:
Zamieszczone przez Michal-Czuba
No wlasnie :P Dlugo robi, znika bez znaku zycia... Eeee... :mrgreen:Cytat:
Sorry Diodak to znów ja. Wiem że jestem upierdliwy jak stary komar ale mam kolejne pytanie. Masz jakieś potwierdzenie, że wydrukowali już wszystko ?Cytat:
Nic się nie dzieje kami74, juz odpowiadam a raczej przypominam ;). Identyfikatory były już gotowe w poniedziałek mieli tylko dodrukować dane forumowiczów, ale do tego potrzebowali poprawionego pliku z danymi. Pliczek wysłałem w nocy z poniedziałku na wtorek a gość przez telefon powiedział, że zrobią to w ciągu jednego dnia. Do końca tygodnia identyfikatory powinny być u mnie :).Cytat:
Zamieszczone przez kami74
Może to dziwne ale drukarnia wyrobiła się w terminie :mrgreen:. Dzisiaj przyszła paczka z identyfikatorami - rodzinka odebrała. Ile zdołam zapakować plakietek na weekendzie w przerwach uczenia się tyle wyślę. W pierwszej kolejności do tych co wcześniej zamówili, a resztę w następnym tygodniu ;).