thx.pozdrawiam
Wersja do druku
thx.pozdrawiam
A ja dzisiaj miałem przygodę z zamiennikami. Nazwy firmy nie pomnę, mają już ze dwa lata. Sprawowały się bez zarzutu. Aż tu dzisiaj zamienniki, świeżo naładowane, wiezione wczoraj w bagażniku (upał) okazują się rozładowane puste... Również ładowany akumulator oryginalny całe szczęście zadziałał i wystarczył. Taka przygoda... Pojemność zatem pojemnością, te zamienniki dotąd chwaliłem sobie a tu taki zonk.
Przebadam tę sprawę dokładniej w najbliższych dniach. :) Może to po prostu zbieg okoliczności. Ale żeby padły katastrofalnie na raz oba posiadane przeze mnie zamienniki jednocześnie... Wygląda jakby w podwyższonej temp. miały bardzo duże samorozładowanie.
Ja właśnie kupiłem na allegro zamiennik MaxxPower od Kompu-tel, cena z wysyłką 33zł, 1 rok gwarancji i dołączony paragon. Bateria Li-poly o pojemności ekhmm ekhmm 2500mAh;)
Sklep handluje głównie bateriami także, mam nadzieję, wiedzą co sprzedają.
Jeśli, odpukać, padnie to dam znać jak wyglądała 'naprawa' gwarancyjna.
mam te maxx power i sprawuja sie swietnie, zywotnosc identyczna, jesli nie dluzsza, z oryginalem
Hmm, Max Cell od Kompu-Tel - rewelacja. Używam od grudnia, żadnych problemów.
hama zamiennik do bp 511 uzywzam od pol roku i dziala wysmienicie. nie wierze firmom ktore podaja ze aku ma 2500mAh kiedy oryginal ma 1250...... a hama ma tylko wiecej o 10mAh anizeli oryginal
chyba mało kto wierzy:) ale jeśli bateria będzie działać podobnie jak oryginał, ma gwarancję i kosztuje połowę ceny 'firmowego' zamiennika, to czemu nie? Co kto woli:)
ze co?Cytat:
miliamdżengogodzinach