Tamta sonda kończy się jutro o 9 dopiero, wiec następna bedzie pewnie wystawiona też jutro. A gdzie kolejny temat?
Wersja do druku
Tamta sonda kończy się jutro o 9 dopiero, wiec następna bedzie pewnie wystawiona też jutro. A gdzie kolejny temat?
Sorki, ale zasiedziałem się przy pisaniu projektu zaliczeniowego (Reversi w C, z różnymi ficzerkami)
Tegotygodniowy temat to :
"Na granicy"
Mail : on.assignment@o2.pl
Nazwa JPGa : onassignment03.jpg
Termin : do 28.03.2010r, 23:59
Link do obszerniejszego regulaminu, zasad wysyłania zgłoszeń na maila, ... : TU
Punktacja : TU
Zdjęcia mogą być zarówno reporterskie jak i pozowane.
Proszę zachować pełną zgodność z tematem.
Zakazuje się również wysyłania zdjęć zrobionych przed chwilą obecną (21.03.2010r, 23:59).
Ja też dałem zdjęcie - temat był fajny, można było dać coś mocnego, ja ze swojej foty teraz jestem niezbyt zadowolony no ale cóż... Może teraz będzie lepiej :-D
Nie dostałem jeszcze czterech fot. Jeżeli zdążycie przed jutrzejszym pojawieniem się Tomasza1972, to może załapiecie się na sondę...
Punkty za pierwszego Assignmenta przyznam po zamknięciu sondy (czyli po 9:06).
Zdjęcia na sondę wysłane do Tomasza1972. Czekamy na wystawienie.
Tymczasem wyniki pierwszej tury :
(numerki przed nickami to numery zdjęć z sondy)
1. zmaku 3,5pkt
2. deffik 2pkt
3. trzeszcz6 6pkt
4. Goomis 20pkt
5. Krzysiek27 13pkt
6. airhead 3,5pkt
7. MatusP 13pkt
8. leCoq 8pkt
Gratuluję wygranej Goomisiowi. Krzysiek27, MatusP - zasłużone drugie miejsce egzekwo - niezłe pomysły!
A ile zdjec w koncu doszlo? Czekam na ta sonde, bo strasznie jestem ciekawy jak inni potraktowali ten temat. Czy bedzie oklepanie czy nie :) no zobaczymy, oby szybko :D
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Sorry nie zauwazylem, ze juz jest :) nie jest zle, myslalem ze beda same zdjecia architektury stary i nowy budynek, a jest roznie :) super :)
a co to za 3,5pkt? to za to ex aequo?
No były chyba dwa ex aequo, to dałem średnią arytmetyczną punktów obu miejsc...
@Sergiusz - tak szybkie tempo sprawia że ciężko jest za każdym razem zrobić zdjęcie, a skoro efekty takie cienkie, to może pokaż swój pomysł na temat? Naprawdę chcę się uczyć:)
A poza tym - mała dyskusja o zdjęciach z poprzedniego tematu chyba byłaby na miejscu - fajnie zobaczyć co inni sądzą i samemu wypowiedzieć się zarówno na temat swojego zdjęcia jak i prac innych.
A co do nowego tematu - w tym tygodniu zdążę na pewno!:]