ło boze... 75 za osobe?? Nie no to ze mną to też będzie ciężko... 75 złotych za głowe to strasznie duzo :roll:Cytat:
Zamieszczone przez thorin
Wersja do druku
ło boze... 75 za osobe?? Nie no to ze mną to też będzie ciężko... 75 złotych za głowe to strasznie duzo :roll:Cytat:
Zamieszczone przez thorin
www.trzykafki.pl chyba bede tam nocowal, bo to nie dom studencki i tam maja wolne pokoje (i hope so)
Gdyby dało się tam wynająć cały segment wspólny,to byłoby fajnie. Osobiście też wole taniej.
a spojrz do do tego "trzy kafki" na slowackiego (to ten niebieski):
Pokój Cena
jednoosobowy 50 PLN
dwuosobowy 70 PLN
trzyosobowy 90 PLN
czteroosobowy 110 PLN
pięcioosobowy 130 PLN
sześcioosobowy 150 PLN
za caly pokoj czyli jak wynajmiesz szescioosobowy to placisz 25 zl
a tutaj mapka dojazdu (20 minut na nogach to nie taka straszna rzecz)
A na wislnej przeciez 2-os jest za 150
trzy kafki sa trzy: max extra lux, business class i apartament studencki, odpowiednio kolory: czerwony, zolty, niebieski. Jesli niebieski najtanszy, a wyglada tam schludnie, no nie powiecie, to ja sie tam pisze... roznica chyba odczuwalna jesliu za dwuosobowy pokoj miast 150 placi sie 70 zl...
panowie, potrzeba szybkiej decyzji zespołu Wawa-Gdańsk-Białystok. Wynajęcie takiej liczby łóżek to w naszym mieście naprawdę pory problem. Spieszcie się i dajcie znać, czy my mamy to załatwiać :!:
Kubaman, mnie na ta rezerwacje tez licz, prawdopodobnie na dwie osoby ale o tym dam Ci jeszcze znac dzis wieczor poki co znikam...
I Katowice!! Przeciez ja tez na tą rezerwacje sie pisze!!Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
Moja decyzja jest: najtaniej. Ale jeśli wyjdzie, ze wislna czy cos, to też moze byc.