Jakoś głupio. Zazwyczaj serwery mają ustawione i index.html i index.htm jako domyślne... Ale dobrze, że działa. Zachęcam wszystkich do kupowania.
Wersja do druku
Jakoś głupio. Zazwyczaj serwery mają ustawione i index.html i index.htm jako domyślne... Ale dobrze, że działa. Zachęcam wszystkich do kupowania.
Znalazłem jeszcze jeden quiz polityczny. Tym razem w wykonaniu GWyborczej, więc pytania są z lekka tendencyjne, ale da się wygrać: http://wiadomosci.gazeta.pl/wybory20...5,2925585.html
musze byc zupelnie antypolityczny... oblalem egzaminy :) da sie nie zdac najiwdoczniej... oto moje wyniki:
SdPL: 14%
SLD: 14%
PPP: 5%
Samoobrona: -24%
Demokraci.pl: -33%
PO: -33%
PSL: -43%
LPR: -62%
Platforma Janusza Korwin-Mikke: -71%
PiS: -71%
Mi wyszlo:
PO: 43%
Demokraci.pl: 33%
LPR: 5%
PiS: -24%
Platforma Janusza Korwin-Mikke: -52%
SLD: -52%
Samoobrona: -62%
PPP: -71%
SdPL: -71%
PSL: -81%
bylo dac odpisac :mrgreen:
Za pierwszym razem wypełniając miałem PJKM na +20% reszta na minus. Teraz wypełniłem jeszcze raz i mam PJKM na -33% a zaznaczałem tak samo. Próbowałem paru wariantów, gdzie mogłem wybrać inaczej i wciąż wychodzi podobnie.Widać prowokacja jakaś. Raz mi wyszło nawet wszystko na minus :lol:
PRzejrzałem dokładnie pełną wersję tej ankiety na http://www.latarnikwyborczy.pl/compass/index.html
Partie polityczne często dziwnie zaznaczały pytania, głównie dlatego, że punkty 1 i 2 były dziwnie dobrane.
Na tej stronie przynajmniej można obejrzeć co miało wpływ na podaną punktację.
no to mi wyszlo ze jestem PO-wiec 36% a Korwin na -56% :) na zero demokraci.pl
Ta ankieta jest imo nic nie warta. Wychodzi na to, ze abym mial duzo % u Korwina to musialbym klikac caly czas na odpowiedz "Mam inne stanowisko lub nie zajmuję stanowiska w tej sprawie." ;)Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Zgadza się. Po prostu Korwin (czy ktoś inny, kto wypełniał tą ankietę) najdrobniejsze niezgodności z proponowanymi opiniami zaznaczał jako "Mam inne stanowisko". Poniekąd słusznie, ale być może niepolitycznie.