Ee, tam. Jak urząd skarbowy się dowie, to będzie gorzej. A gdzie faktury? Dokumenty celne? Atesty? :>
Wersja do druku
Ee, tam. Jak urząd skarbowy się dowie, to będzie gorzej. A gdzie faktury? Dokumenty celne? Atesty? :>
Pozwolenia... :mrgreen:
dobre :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.Cytat:
Zamieszczone przez thorin
Chyba będę potrzebował czyjejś pomocy... mogłby ktoś powysyłać prywatne wiadomości do osób z listy niżej ... chociaż części aby zaglądneli tutaj i przysłali mi swoje adresy? Mam troche urwania głowy po za forum, a im szybciej zgromadzimy dane (a po weekendzie zaczynamy również zbieranie pieniędzy) tym szybciej będą identyfikatorki. Pomoze ktoś? :roll:
Diodak wystarczy jeden, słownie jeden PM, tylko poszczegolne nicki oddzielasz takim znaczkiem ";" i dotrze do wszystkich...
na to nie wpadłem :mrgreen: ... zdaje sie ze mozna do 5 osób na raz wysłać ale to i tak tylko 6 PW ;) a nie 29... thx, już wysyłam.
A taka metke na buty mozna zamowic i na gacie jedna z napisem canon , loodzie chyba z nudow wam sie poprzewracalo zrobic sobie takie cos to wystarczy 2 foty w labie cyfrowym zalaminowac i sie juz ma co sie chce , ale zeby sie oznaczac smyczami i plakietkami jak choinka . Podobnie rozmawiajac z kolegami harleyowcami smiejemy sie z pseudo motocyklistow ktorzy jedynie co posiadaja to kurtki motocyklowe prosto ze sklepu , takie obwieszanie sie kiczowatymi plakietkami swiadczy jedynie o niedowartosciowaniu czlowieka , jego wyglad krzyczy wszem i wobec- ludzie jestem sam nikt mnie niekocha , soory za moja opinie ale takie cos traca wioską
Zamawiam GUMOFILCE z napisem CANON:)
W Bartoszycach jak znalazł :rolleyes:Cytat:
Zamieszczone przez Krakers
wchodze na wszystkie imprezy :) musisz sprobowac u siebie pozdrawiamCytat:
Zamieszczone przez Jurek Plieth
Ile par? :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Krakers