Nikona? ;]
Wersja do druku
Nikona? ;]
no fakt, nie jest piekny, ale jest (w przeciwienstwie do d200 :)Cytat:
Zamieszczone przez pn_
tak, wygrales! nagrode przeslemy mailem ;)Cytat:
Zamieszczone przez Alzail
kilka cytatow z forum Nikona (nudzi mi sie)
Cytat:
kto uwaza ze ten aparat jest brzydki i wyglada na uposledzony reka w gore!... canon z wodoglowiem z polamanym oblym ramieniem pod pokretlem..kojarzy mi sie to troche z tymi oszukanymi aparatami z lampa.. calymi z plastiku.. co na autostradzie ludziom za 200 zlotych wciskaja jako profesjonalny aparat.. z plastikowa optyka lol;d
Cytat:
no o tym... brzydaaaal
Cytat:
A który Canon jest ładny? milion lat temu wypuścili T90, który na owe czasy był futurystyczny a późniejszym tak już zostało...
celowo nie napisalem kogo cytuje zeby nie upokarzac autorow wypowiedzi ;) widac, ze chlopcy jeszcze nie dorosli i przez ich milosc do D70 strosznie sa zaslepieni ;)Cytat:
Jak focisz piekny krajobraz albo piekną kobiete, to musisz mieć piekny aparat. Inaczej jest to wbrew zasadzie decorum.
i przy tym ide o zaklad, ze tym samym osobom podoba sie plastik-fantastik D50 :DCytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
jak mowia: "o gustach sie nie dyskutuje". albo tez: "opinia jest jak ****, kazdy ja ma".
tylko czasem wypada uszanowac zdanie innych... :roll:
widac ludzie miewaja rozne priorytety. widocznie dla niektorych uzytkownikow nikona nie jest istotna jakosc zdjec, ale wyglad aparatu. sokoro sa sklonni za to placic, nie widze problemu. rozwiazuje to problem d200; dla nich wystarczy d2x bez matrycy; bedzie ladny i tani :)
Je tez nie lapie. Ma byc w kwiatki, czy ma miec szlaczek?Cytat:
Zamieszczone przez sven
Wyglada, ze size jest perfect, lezy fajnie w reku, super ergonomia...
O co chodzi???
Jakze prawdziwe jest to stwierdzenie ;-)Cytat:
Jak focisz (...) piekną kobiete, to musisz mieć piekny aparat. Inaczej jest to wbrew zasadzie decorum.
No niektorym to nawet 350D sie podoba :lol:Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
Poza tym niech sie zajma "swoja" firma. My mamy FF za $3K,
oni beda mieli 1.5crop za $3K (D200). Ciekawe co wtedy napisza,
ze wart ceny, bo sliczny ;-)?
Ale, sven, u Ciebie to jak w tej zabawie, w ktorej na wszystko sie odpowiada "pomidor".Cytat:
Zamieszczone przez sven
.....? "Nikon" ......? "Nikon" .....? itd. itp. hihihihi :-)