Ej, bo przestanę cię lubić !:mrgreen:
Dlaczego wy tam macie rajdy codziennie? :sad:
Wersja do druku
Ej, bo przestanę cię lubić !:mrgreen:
Dlaczego wy tam macie rajdy codziennie? :sad:
Krzysiu nie wiem bo to kraj zboczencow ??
-bo to jedyny kraj gdzie prywatnych wrc`ow jest najwiecej na swiecie :) !!!.
-tu montuja auta w garazu kupuja klatke i juz jada w rajdzie - nie ma przepisow "pod gorke"
- kluby dzialaja preznie i kazdy rajd to korzysc dla danego regionu - jest o co sie bic .
a to wszystko bo maja do kitu pogode ................. wiec sobie humor poprawiaja.
Mowilem kuziemu i tobie chcesz to sie pakuj i w samolot jest gdzie spac :)
Wrazenia beda nie zappomniane nie ma tu autostrad jak w pl na rajdach znalesc dobre miejce do focenia jest ciezko.
Darek
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
p.s
.......wiesz jak się mecze bo wybór w który kierunek Irlandii mam jechać i na co jest ciężki :mrgreen:
Zdjęcia fajne
Z Kuzim na Elmocie się widzieliśmy i nie poruszyliśmy tego tematu, a szkoda. Chętnie by sie pofociło takie historyki.
Przyjdzie taki czas, że się zgadamy i pojedziemy.
bardzo fajne
właśnie wróciłem z rajdu 22godziny pracy , jeszcze chodzę "do tylu " dawno tak sie nie umęczyłem.
W czerwcu możemy coś wykombinować wtedy to ja mam wolne :) - któryś weekend czerwca jak coś popatrzę w kalendarz i powiem na co warto jechać a na co nie .
Jak na razie karty 32gb trza mieć jak masz 150 aut na starcie - udało mi sie walnąć 2x16 Gb i zacząć 8 Gb fot na pierwszym przejeździe masakra ale fajnie było.
Darek
karo1511 jak ci się podoba to fajnie ciesze się, napisz które bardzie lub które mniej i dlaczego :)
oto kilka klatek z niedzieli byly w sumie 4 rozne bliskie spotkania .....
16-35 szklo ....
obeszło sie bez ofiar ...... :)
O rzesz Ty!!! Ale musiałeś mieć ciepło...