Gdzieś w necie czytałem, że papierową można u nich kupić a w *.pdf jaśli mają to wysyłają...
Wersja do druku
Gdzieś w necie czytałem, że papierową można u nich kupić a w *.pdf jaśli mają to wysyłają...
książeczkę chcą zdziercy sprzedać za 140 zł.:confused: a alektronicznej wcale:rolleyes:
na allegro były za kilkanaście złociszy
Hejka Wszystkim :-D
Od jakiegoś czasu jestem użytkowniczką Canona Powershot Pro 1, ale niestety z angielską instrukcją obsługi. W związku z tym, że mój ang. pozostawia wiele do życzenia, to poszukuję instrukcji w języku ojczystym.
Czy ktoś ma taką w posiadaniu i mógłby się nią podzelić?
Będę bardzo wdzięczna.
Pozdrawiam
witam, szperam i szukam, no niestey nie moge znalesc. potrzebuje natomiast polskiej instrukcji do Cannona Powershot IS S2, dziekuje za pomoc jezeli ktos ma w swoich zasobach - prosze przeslac na maila piter-cz@tlen.pl DZIEKUJE Z GORY ZA POMOC ;)
Dzien dobry czy znalazl ktos instrukcje po polsku do aparatu CANON a620 albo a610 ?
z gory dziekuje
jesli ktos by mogl to poprosil bym na blackmesjasz@wp.pl a wtedy ja to wrzuce na serwer i podam linki i bedzie ogolnodostepne
Przejrzałem wszystkie z powyższych witryn, ale nieststy nie ma nigdzie polskiekj instrukcji do Canona Powershota S3. Ja jej nie miałem ani w pudełku ani na dołączonym CD z manualami :-(
Ktos moze poratowac w tej sytuacji?
Dużo w tym wątku było o instrukcji PL do A70 - przejrzałem wszystkie linki i nic :cry: Czy znajdzie się jeszcze jakiś łaskawca i wspomoże?
Pozdroofki
poszukuje instrukcji do ixusa 65.bylbym wdzieczny za pomoc danekffm@wp.pl
Bardzo duży zbiór istrukcji jest tutaj