i z rozniejszymi mocowaniami, w tym EOS :)
choc akurat Pentaksa podejrzewalbym o lepsze powloki MC niz robi "inne logo" :)
Wersja do druku
Heh - naprawde tutaj niektorzy to betony...:lol: Prorok jestes chyba... :shock: :D
Ciekawe czy ten dzial "inne systemy" sluzy tylko do wysmiewania innych systemow czy do rzetelnej informacji o nich:?: :) Zenada ten poziom Panowie, zenada... Co ciekawe na forum K czy M jest juz znacznie lepiej...:roll:
Pzdr
Spinner
ale akurat muflon ma racje. Tokina zapowiedziala te szkla na jesien 2006. a jesien 2006 to nie poczatek 2007 ;-)
Bo sa robione wspolnie... i Tokiny nie beda mialy kilku rzeczy...:-)
Pzdr
Spinner
Ej, moment, ja miałem na myśli ten przyszłościowy MF! Na tych wszystkich zależnościach kto-komu-robi-obiektywy-i-co-z-tego-ma się nie znam i mnie wcale nie interesują ;-)
znajomy kupił sobie 100d i pilnie potrzebuje jakieś długie szkło do niego rozważ Sigmy 50-500 170-500 lub 135-400 - czy ktoś moze coś powiedziec na temat ich jakości optycznej ? a moze są jakieś inne szkła godne uwagi w cenie do 3 tys zł ?
zdjecia z 50-500 widziałem - na f.8-11 wygladaly bardzo przyzwoicie - chyba nawet lepiej niż z canonowskiego 100-400 :-( ten 100-300 chyba trochę za krótki a kolega zapewne w TC nie bedzie chciał już inwestować
skoro troche nie na temat juz jedziecie to powiem tylko ze mam na zbyciu extender sigma 2x APO 690zł
pozdr
M