To ja ten od kubła z zimną wodą.
Kiedy toto miało "wyjść"???, a Pan Naczelny może mi to rozszyfrować:
"NUMER: 01/2006 (1)"
Co z ISSN-em? Ktoś o tym myślał?
Wersja do druku
To ja ten od kubła z zimną wodą.
Kiedy toto miało "wyjść"???, a Pan Naczelny może mi to rozszyfrować:
"NUMER: 01/2006 (1)"
Co z ISSN-em? Ktoś o tym myślał?
wyjdzie... nic się Triszer nie martw...
zimna woda naprawdę mi się przyda. 2 wentyle włączone, 25 stopni w pokoju...
wszystko się kręci - bez obaw. nikt nie powiedział że wyjdzie na 1 sierpnia...
w każdym razie nikt nie zaprzestał roboty a napewno nie ja jeżeli o to Ci chodzi...
ja się nie czepiam, co z issn-em i rejestracją tytułu?
można już zobaczyć coś złamanego? (tak standardowo, żeby pomarudzić)
Triszer, o nadanie ISSN wystapimy jak wyjdzie z jeden czy dwa numery magazynu. Co trzeba zrobić mam zapisane także jak będzie trzeba to się pociągnie za odpowiednie sznurki :). Trzeba zobaczyć czy będzie to sprawnie powstawać i narazie się obawiam bo numer można po korekcie złożyć w tydzień a tu ani widu ani słychu ;).
Głosu nie zabierałem do tej pory bo po rzuceniu pomysłu Il fuoco cakiem nieźle wział się za organizowanie zespołu itd. Ze swojej strony deklaruję pomoc przy DTP tylko niech ktoś przygotuje Layout żeby mieć gdzie wrzucać te materiały ;).
Jakiś tam layout jest już gotowy - kontaktowałem się w tym temacie z Il fuoco a później z Jerry99 - przygotowałem co nieco - podesłałem projekty Jerry'emu99 - jego trzeba pytać o ten temat :)
Layout jest gotowy, ale nie ma go czym wypełnić - dopiero wtedy można coś zmieniać...
Pomoc Diodaka będzie nieoceniona... on z pewnością też ma Pages... :)
Osobiście wolałbym InDesigna CS bo mam w szkole na licencji ;). Można popróbować co się lepiej sprawdzi :).
no to Panowie od składu:D
dogadajcie się między sobą co do programu którego będziecie używać, a ja Wam prześlę wszystkie teksty "już soon"...
Tak jakoś z pewną dozą dystansu zaczynam spoglądać w stronę tego wątku... :(
nic się nie martw...
poprostu nie wszyscy jeszcze wrócili z urlopu i nie wszyscy oddali txty ale niedługo to się ma zmienić;)
cierpliwość Ci się kończy a ja proszę o jeszcze trochę...
nic się nie stresuj...
wkońcu to ma być periodyk a nie miesięcznik...
spokojnie... ;)