gruchy? :mrgreen: w aparat... :shock:Cytat:
Zamieszczone przez gietrzy
Wersja do druku
gruchy? :mrgreen: w aparat... :shock:Cytat:
Nie 370D :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
Ja chronie matryce w te sposob, ze w ta dziure co ma w srodku lustro wkrecam obiektyw i powiem Ci, ze to pomaga. Paprochy nie wlatuja do srodka ;)Cytat:
to moze "gruszeczki", w takim razie... :) gruszeczynki... :twisted:Cytat:
musisz mi pokazac jak to sie robi ;-)Cytat:
Zamieszczone przez DoMiNiQuE
patent wydaje sie w sumie niewydumany... ale ze ja na to nie wpadlem :roll:
Oj czacha widze ze nie w humorze dzisiaj jestes ;)
Ja tam moge bez końca gadać o tym co lubie i mi sprawia przyjemnosc...a jak tobie to przeszkadza to po co to czytasz ;) Nikt Ci nie karze lepiej idz porób zdjęcia ;]
ale w sumie Czacha jest moderatorem, i z tym "to po co czytasz" to tak nie do konca...
a ze przy okazji jest jednym z nielicznych tutaj anty-onanistow, to se chlopak jajca z egzaltacji elektronika robi :) i chwala mu za to, bo to paskudna i droga choroba :)
Dzieki akustyk.. a juz mialem tlumaczyc ;)
Ta, pewnie, ja nie mówie o ochronie szkła tylko matrycy ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Czacha
Z bandą stałek w torbie dekielek można sobie w wsadzić. Poza tym miało być już w 20D. Nie było bo koszta. Teraz ma i Oly i Sony. Czas na Canona :evil:
BTW: Ty jako mistrz streetfoto powinieneś wiedzieć najlepiej, że czasami na dworze (polu) pada deszcz, śnieg, wieje wiatr a "VIPy" nie staną w miejscu z wieńcami i nie poczekają aż zakręcisz dekielek.
O Egipcie, rajdach, itp nie wspominam.
No chyba, że masz jedno szkło to inna sprawa
Wiesz gietrzy, podczas zmiany filmu i tak mi sie tam kurz dostaje.. :mrgreen: A piszac dekielek, mialem na mysli ten od body :p
Ty Czacha cziter jestes, bo do kazdej foty masz nowa "matryce" :D