już mówię: poprostu tak lubię.miałem tak że robiłem tylko bw a teraz przyszedł czas na szopowanie niemiłosierne.poprostu tak mi się bardziej podoba:)Cytat:
Zamieszczone przez ShutterWay
p.s. napewno mi kiedyś przejdzie.
Wersja do druku
już mówię: poprostu tak lubię.miałem tak że robiłem tylko bw a teraz przyszedł czas na szopowanie niemiłosierne.poprostu tak mi się bardziej podoba:)Cytat:
Zamieszczone przez ShutterWay
p.s. napewno mi kiedyś przejdzie.
To jest bardziej niz pewne :) Pracuj dalejCytat:
Zamieszczone przez Il fuoco
i jeszcze 3 fotografie które bardzo mi się podobają - to pewnie oznaka że coś z nimi jest nie tak ale czuję że za jakiś czas będę miał do nich podejście sentymentalne...
a przedstawiają "mój świat"... fotograficzny,ciemny i raczej nocny niż dzienny... jak na nie patrzycie to pewnie widzicie nic ciekawego - jakiś bałagan etc. a tak wygląda część mojego szczęścia:)
1:
2:
3:
Ogólna ciemność i ziarnistość tych zdjęć z góry zamierzona i zastosowana z premedytacją.
i jeszcze jedna:)
zrobienie tej fotki to była najbardziej ryzykowan rzecz jaką zrobiłem w życiu oprócz tego, że się urodziłem.
otóż: "był piękny majowy dzień...." wyszedłem na najwyższą w okolicy górę któa widzę z okna mojego pokoju, po czym przeczekałem burzę, po czym wyszedłem bez zabezpieczenia na maszt radiowo telewizyjny górujący nad moim miasteczkiem.
było bardzo niefajnie - tyle adrenaliny żebym nie spadł że nogi miałem jak z waty jak zszedłem. wiało nieziemsko na górze, widoki też nieziemskie.
to małe czarne coś lekko odchylone to moja sylwetka.reszta to cień nadajnika:
jutro idę robić nocną panoramę ale już z linami itd.
dodam że wyłażenie na to coś jest nielegalne i trzeba się wyspindrać kilka m nad ziemię żeby wejść na drabinę.niżej jest zamknięte na kłódkę.
a efekt może marny ale nawet niepamiętam jak robiłem to zdjęcie. takie nerwy.te domki w dole itp. to jakaś 1/5 mojego miasteczka. ja mieszkam trochę bardziej w prawo. drzewa zasłaniają.
no ładnie, czyś ty wlazł na przekaźnik na malniku?? :shock:Cytat:
ale fotka (ta panoramka) ładna, mi się podoba. :D
tym bardziej, że dokładnie na środku, za popradem, jest moja chata, choć jej tu nie widać (góra zasłania) ;)
(możesz mi podesłać tę fotę - lub podobną - w pełnej rozdzielczości?)
ze statywu robiłeś? :mrgreen:
dokładnie. na przekaźnik na malniku wylazłem:)Cytat:
Zamieszczone przez mxw
robiłem z ręki - jedną ręką jeśli ma być ściślej... drugą trzymałem się drabiny :]
pewnie że Ci podeślę, tylko powiedz jaka rozdziałka Ci pasuje.
no to gratuluję 8-)Cytat:
też bym sobie tak powchodził, qrcze... :twisted:
rozdziałka maksymalna, jeżeli można - i na mxw3@o2.pl, jeżeli można ;-)
pewnie że można... co by nie było można jak można :twisted:
może trzeba było się lepiej pasem przyczepić a zdjęcie robić łapkami obiema ??
chętnie jeśli masz pas jak wychodzisz na wierzę w zwykłych adasiach, krótkich spodenkach i tshircie:)