razem z gripem dałem 5750zł
Wersja do druku
Porażką w sensie nikłymi zmianami do poprzednika szczególnie w najistotniejszych dziedzinach(coś jak obecne i nowe 5D). Czyli komuś kto posiadał 30D zmiana na "nowszy model" raczej się nie opłacała.
Niemniej uważam, że ze wszystkich **D patrząc na czasy w których zostały wydane 30D był najciekawszym modelem!
Nie wiem czy używałes obu (30 i 40D) ja tak, jedyną porażką w tym competition jest 30-tka! Praktycznie wszystko jest lepsiejsze w młodszym bracie ... że o wałkowanym tutaj AF-ie (co prawda w innym modelu) nie wspomnę. A żeby nie było do końca offtopicznie to i ja się dopisuję do listy tych którzy nowej piątki nie qpią! A co! Nie będzie Cwanon pluł nam w twarz!
Jak offtop to offtop ;)
A co uważasz za najistotniejsze dziedziny?
A próbowałes sam? Używałeś tego aparatu? Czy oceniasz na podstawie specyfikacji?Cytat:
Czyli komuś kto posiadał 30D zmiana na "nowszy model" raczej się nie opłacała.
Bo na pewno nie na podstawie opinii - te jednoznacznie wskazują że przesiadkowicze z 20D/30D na 40D jak najbardziej są zadowoleni.
Nie dziwne że tak uważasz... jako właściciel jednego z egzemplarzy :roll: .Cytat:
Niemniej uważam, że ze wszystkich **D patrząc na czasy w których zostały wydane 30D był najciekawszym modelem!
Już wiemy, że subiektywnie umiesz oceniać, ale do obiektywizmu to masz niestety lata świetlne przed sobą.
te słowa w cytacie nie zostały wypowiedziane przez sugerowanego autora (czyt. mnie).Cytat:
Zamieszczone przez bierhoff