dzisiaj 1 raz bede wyplacac pieniadze z SS przez paypala. ogolnie jak wyglada ta cala transakcja. musze z mojego konta paypal "zarzadac"zaplaty? opisze mi ktos tak dokladnie jak to przebiego.
Wersja do druku
dzisiaj 1 raz bede wyplacac pieniadze z SS przez paypala. ogolnie jak wyglada ta cala transakcja. musze z mojego konta paypal "zarzadac"zaplaty? opisze mi ktos tak dokladnie jak to przebiego.
moje konto > Wypłać > Przelew środków na rachunek bankowy
może da się inaczej ale ja zawsze robię w ten sposób
i około 5 dni roboczych oczekiwania na transfer na konto w Polsce
Picia czy Tobie chodzi o wypłate pieniedzy z paypala na rachunek bankowy czy z SS do paypala??
Jeżeli to drugie to z SS pieniądze przelewane są automatycznie na konto PAYPAL. Adres paypal można zmienić w YOUR ACCOUNT. Jeżeli osiągnąłeś limit wypłaty to zapewne otrzymałeś dzisiaj emaila, że kasa zostanie przelana do 15 dnia miesiąca.
wlasnie przed chwila dostalem maila z wiadomością
"Dear Piotr Maciejewski,
Just thought you would like to know that your Shutterstock earnings have been computed - and will be sent out by the 15th of the month."
tez sie lekko niepokoilem.
w rubryce "Paypal/Moneybookers Email Address" musz miec wpisany adres email na ktory jestem zarejestrowany w paypal?
pieniadze beda przelane automatycznie na te moje konto, czy bede musal cos jeszcze robic? przepraszam za tak duze liczbe pytan ale nie chce popelnic zadnego bledu.
w takim razie wszystko juz zrobione. ile tak sredni u was trwa przelew pieniedzy?