Dyskusja na ten temat przeniosła się do właściwego wątku.
Proszę nie kontynuować tutaj.
Wersja do druku
Dyskusja na ten temat przeniosła się do właściwego wątku.
Proszę nie kontynuować tutaj.
pank podaj adres bloga jak możesz.
Nie mogę mieć w podpisie stopki z własną stroną, ale w wątku chyba mogę napisać?
Link usunięty. Kolaj.
Nie, Pank, nie możesz. Z dokładnie tego samego powodu, dla którego nie możesz go umieścić w stopce. Stopka czy treść posta - bez znaczenia. Jest to link promujący Twoją działalność komercyjną, choć w formie bloga. Jak wiesz reklamowanie się na forum w ten sposób jest niedozwolone. To ograniczenie nie dotyczy tylko stopek.
Przykro mi, że muszę Ci wystawić kartkę ale póki co Regulamin nie uległ zmianie.
W takim razie pozostaje mi tylko doradzić zastosowanie się do wskazówek w mojej stopce :) A o tym kuriozalnym pomyśle będzie można podyskutować bo zdaje się nowy regulamin się pisze.
A propos ostatniego seta, powiedz jak to się dzieje, że na Twoich zdjęciach zawsze widnieją takie wspaniałe zachody słońca? Zbieg okoliczności, dobrze zaplanowany plener, znajomości w tvn meteo, czy obróbkowe szaleństwo? :)
Odpowiednio zaplanowany czas i miejsce sesji, aplikacja Golden Hour na gejfona plus szczęście do pogody :)
Jak zawsze - trochę za ostro jak dla mnie. Wolę trampkowe/cichaczowe plenery :)
Zmienił się regulamin, można wrócić do publikowania zdjęć. Tym razem jedno z sesji ciążowej.
479
rozumiem że moderator który wywalił mi zdjęcia już ich nie przywróci?