musisz sie przyzwyczaic ze iStock to nie SS, tam wrzucisz 20 fotek i za 2 dni masz z nich kilka(nascie) downloads, na istock niektore fotki czasami leza i rok czasu zanim sie cos sprzeda
Wersja do druku
musisz sie przyzwyczaic ze iStock to nie SS, tam wrzucisz 20 fotek i za 2 dni masz z nich kilka(nascie) downloads, na istock niektore fotki czasami leza i rok czasu zanim sie cos sprzeda
skoro tak, to ok.. bede cierpliwie czekał. po prostu myslalem, ze nagrzebalem w ustawieniach itp.
podoba mi sie zdjecie budynku z w twoim portfolio picia... i krawat niezly pomysl tylko kadr nie za abrdzo mi lezy... na IS faktycznie trzeba poczekac na downloady w moim przypadku bylo tak ze slalem zdjecia slalem i nic zero downloadu az pewnego razu jedno zdjecie poszlo i dzisiaj to zdjecie sprzedaje sie najlepiej z mojego portfolio conajmniej 1 download dziennie tego zdjecia mam :) IS to chyba moja ulubiona strona, akceptuja tylko naprawde najlepsze zdjecia, sciema jakas tam raczej nie przejdzie i duzo sie przez to mozna nauczyc...
Mam pytanie odnośnie fotoli, dodałem jakieś 1,5 miesiąca temu 4 zdjęcia tak na próbę i dalej czekają na aprobatę. Czy to normalny okres oczekiwania? czy trzeba dodać więcej zdjęć,albo coś ustawić? Będę wdzieczny za pomoc...
Zdecydowanie nie jest to normalny czas oczekiwania. Zwykle trwa do do 48h.
Nie pamiętam już jak wygląda proces rejestracji na fotolii ale najwyraźniej nie dokończyłeś procesu rejestracyjnego. Być może musisz kliknąć na jakiś link w emailu rejestracyjnym lub dosłać skan paszportu (ale z tego co pamiętam w fotolii tego nie wymagali).
PS. Gdy klikniesz na MEMBER HOME u samej góry powinno być zielone kółko i obok napis VALIDATED
Wielkie dzięki, faktycznie link aktywacyjny trafiał do spamu.
Witam,
Jestem tu nowa i muszę to napisać - ale daliście "grzyba" początkującym... Przebrnęłam przez wszystkie 207 stron (3 dni intensywnej roboty), choć niestety ostatnie 50 nic większego nie wnosi do tematu... Ale początek rewelacyjny!
Mam 6 stron notatek i zapał do pracy ;) Może nie od razu na stoki, ale dla samej siebie ;)
Pozdrawiam wszystkich!
jak sie odnosicie do stwierdzenia które gdzieś usłyszałem/wyczytałem ze przez miesiące wakacyjne sprzedaż znacznie spada
?