Ależ ja nic Ci nie chcę sprzedawać. Oczywiście czarnego konturu nie wymyśliłem sobie ale też go nie dorysowałem. Jeszcze ktoś ma ochotę w Miclesa się pobawić?
Wersja do druku
Ależ ja nic Ci nie chcę sprzedawać. Oczywiście czarnego konturu nie wymyśliłem sobie ale też go nie dorysowałem. Jeszcze ktoś ma ochotę w Miclesa się pobawić?
Najwyższy czas na nowy materiał ze ślubu. Tradycyjnie, po więcej zapraszam na bloga.
464
465
466
467
468
469
470
471
472
473
474
475
476
477
478
spoko , nie przegiales juz jak troche wczesniej z obrobka
fajny motyw z tymi balonami wysypujacymi sie z auta
Kurcze, ale ten kosciol fajoski, gdzie to?
Przy Sobieskiego. Nie jest taki do końca fajowski, nad miejscem gdzie siedzą młodzi w suficie są mocne, punktowe halogeny. Młodzi są dużo mocniej oświetleni niż reszta, światło ma oczywiście kompletnie inną barwę niż cała reszta i daje piękne, ostre cienie. Po raz pierwszy w kościele zacząłem się zastanawiać czy lampy z torby nie wyciągnąć.
A to wiem za Idzikowskiego jeszcze dalej po prawej stronie. Ale lampy nie wyjales w koncu, pewnie i tak by nie bylo od czego odbic.
Nie wyjąłem. W sumie, żeby rozbić cienie można by i po fotoziutkowemu na wprost z softenem walić. Byle delikatnie.
Jak dla mnie cały set - ŚWIETNY :D
W związku z idiotycznymi w dzisiejszych czasach wymogami odnośnie rozmiaru publikowanych zdjęć i tym że moderator bez słowa wywalił ostatniego seta razem z komentarzami zamiast po prostu zmienić na linki co zajęło by mu pewnie tyle samo czasu rezygnuję z publikowania tu czegokolwiek do czasu przemyślenia kryteriów publikacji. Nie interesuje mnie pokazywanie zepsutych plików tylko dla tego że ktoś z administracji zapomniał że mamy 21 wiek a nie lata 90te i szybki internet mają praktycznie wszyscy, również w komórkach. Jakby kogoś interesowały moje zdjęcia, zapraszam na bloga albo któreś z konkurencyjnych for ze zdrowym podejściem do publikowanych prac, cyberfoto albo nikoniarze. Dzięki wszystkim za to że Wam się chciało pisać.
i tak z ciekawości - jedyną odpowiedzią będzie ban?