Nie w tym rzecz. Mogę wydać w każdej chwili 10 tys na zachciankę ale zgłaszałem na Policje i odzyskałem pieniądze za doładowanie telefonu z allegro w kwocie 45 zł. Jak ktoś będzie chciał cię oszukać to i profil na fejsie sobie załatwi
Wersja do druku
Gratuluję zwięszkasz tym nasze PKB [emoji14]
A poważnie, racja to co mówisz, ale człowiek kombinuje jak koń pod górkę, zawsze można kupić w sklepie stacjonarnym będzie najbezpieczniej ale najdroższe dlatego szukamy z drugiej ręki.
Miało to być potwierdzenie tego co mówił, nie chciał tego zrobić to włączyła mi się na stałe lampka... i tyle bo przez tydzień coś za dużo było nie mogę, nie mam czasu... choroba itp itd.
Po prostu nie ufam ludziom, może popadam w lekką paranoję.
wysłane z Nokii 6210.
Gdybym chciał najtaniej wybrał bym oferte z OLX za 3500,- jest ich pełno.
15-23% taniej niż nowy to nie jest najtaniej :) jakbyś nie liczył. Będę dalej musiał żyć z tą paranoją, życzę najlepszego.
wysłane z Nokii 6210.
Różnie bywa, są ludzie którzy kupują na firmę (VAT 23%) na raty i sprzedają bo potrzebują kasy. Nie ma co bić piany jeszcze jedna próba i lecę do sklepu po nowy tańszy bo niższy.
I jest to już sprzęt używany to nie może kosztować tyle co w sklepie, 200-300 zawsze można urwać w sklepie. Kiedyś na 6d urwałem 150 zeta dlatego oszczędności 500 złotych aby kupić używany to nie dla mnie :)
wysłane z Nokii 6210.
70D komuś nie zaginął? Trochę podejrzana aukcja
Aparat CANON EOS 70D (6728928223) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Witam, mam na sprzedaż w bardzo dobrym stanie lustrzankę Canon EOS 70D. Niestety nie posiadam do niej oprócz karty SDHC 16GB i obiektywu 50mm 1:1.8 żadnych innych akcesoriów ani ładowarki.
Może jestem przewrażliwiony, ale wydaje mi się, że cyfrowe.pl nie sprzedawały aparatów z amerykańskimi ładowarkami (zintegrowana wtyczka z wysuwanymi bolcami), a właściciel aparatu nie wstawiałby na aukcje allegro zdjęć z e-baya:
CANON EOS 5D MARK 2 POLECAM (6729736093) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Kolejny sprzęt "zakupiony oczywiście w Polsce" z angielskim kablem do ładowarki, i także zdjęciami z ebay-a:
Canon EOS 5D mark III (6726668114) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Zastanawiający jest opis, tylko i wyłącznie PayU, brak możliwości odbioru osobistego.
Moje nowe 5d3 kupione było w sklepie PL i ładowarka jest z bolcami. Może w tej wersji też były rozprowadzane "dwójki"?