Zainstalowałem - świetna sprawa, AF na oczy działa po naciśnięciu spustu do połowy (nie wiem czy działało to tak wcześniej) i w trybie servo. Ramka do servo AF w końcu jest takiej wielkości jak do one shot. Oby tak dalej Canon.
Wersja do druku
Zainstalowałem - świetna sprawa, AF na oczy działa po naciśnięciu spustu do połowy (nie wiem czy działało to tak wcześniej) i w trybie servo. Ramka do servo AF w końcu jest takiej wielkości jak do one shot. Oby tak dalej Canon.
Wgrywał już ktoś ten najnowszy firmware do body które miało pierwszy firmware czyli 1.0.0?
Tak, śmiało.
Czy po zainstalowaniu nowego oprogramowania trzeba będzie ponownie wprowadzać własne ustawienia?
Na pewno na nowo konfiguracja z teflonem ( u mnie była ) i czas uśpienia był zmieniony na 15 sek. Reszta chyba bez zmian. Odnoszę wrażenie że EVF sprawniej pracuje. Af fajnie lata za buzią.
Rka na 24-105 robi tak piękne, ostre zdjęcia, bardzo mi się podoba obraz z tego aparatu. Wypuściliby już te nowe szkła, z ciekawości chociaż bym zobaczył jakie ceny. Bardzo brakuje czegoś szerszego do RF.
Mam na myśli RF. Miałem kiedyś pierwszą wersję na EF więc trudno mi porównać IIkę.