mecablitz 76 MZ-5
* high max. GN of 76 for ISO 100/21° and 105 mm
Może by tak coś w ten deseń?
Wersja do druku
mecablitz 76 MZ-5
* high max. GN of 76 for ISO 100/21° and 105 mm
Może by tak coś w ten deseń?
Jak zawsze - jako używki oczywiście. I może być ich sporo ze względu na sławę niebieskiej kropki ;).
Ale chyba jako dodatek, a nie podstawową lampę w systemie, bo taka machina oblężnicza jednak nie zawsze jest najwygodniejszym rozwiązaniem.
używany aparat reporterski klasy 1D Mk III z małym prebiegiem to będzie cud jak trafinie 15 letniego Golfa II niebitego i z przebiegiem poniżej 100.000km... sie zdarza ale bardzo rzadko :)
ja tam nie wiem, w 40D owszem mnie wpieniała praca lampy(wieczne ustawienie na -2/3 na lampie) ale po podpięciu do 5D nagle wszystko się zmieniło... Tak jakby 40D się z moją 580exII po prostu nie lubiło... Nie wiem od czego to zależy ale dla mnie pomiar i "trafność" błysku są znacznie lepsze!
A jeżeli chodzi o nową lampę to wątpię, chociaż może... ale raczej nie mocniejszą a mkIII bo nikt nie narzeka raczej zbytnio żeby mocy w 580 brakowało ;)
To zależy. Na pewno nie robi mi różnica pomiędzy LP58 a LP (hmm, no dajmy na to do 70). Jeżeli natomiast daliby 150, to już byłoby coś :D
Gdybym miał coś do powiedzenia to poprosił bym o taką co to można temperaturę światła regulować.
Nakładki zabierają światło.!