Vitez
kiedy się pojawisz na plenerze, pamiętam że kiedyś nawet chciałeś, ucichło i nic od tamtej pory ?
bo nie takiej aktywności bym oczekiwał na forum tylko
(jak się zaoferujesz to ja wolny dzień w robocie nawet wezmę z chęcią)
rili!
Wersja do druku
Vitez
kiedy się pojawisz na plenerze, pamiętam że kiedyś nawet chciałeś, ucichło i nic od tamtej pory ?
bo nie takiej aktywności bym oczekiwał na forum tylko
(jak się zaoferujesz to ja wolny dzień w robocie nawet wezmę z chęcią)
rili!
Vitez, spoko. zdjecia bede mniejsze ładował. a co do bledow, jak sie spiesze czasem sie trafiaja. jak kazdemu.
Jak zwał, tak zwał:
Ile lamp potrzeba, żeby wygonić ludzi z szopki? ;-)
Robiliśmy tez dużo jednakowych pstryków:
Np. takich:
Było zimno:
i musieliśmy grzać smokiem
aż skończyliśmy nocą późną i ciemną.
Niestety ale taka aktywność jest konieczna by forum było forum, a nie śmietnikiem. Zasady obowiązują każdych, nawet plenerowiczów krakowskich.
A propos - popraw swój podpis: http://canon-board.info/announcement.php?f=11&a=19 , max 4 linijki.
Według tego, co jest napisane w jednym z linków, do których posyłasz:również powinieneś zmienic podpis, ponieważ druga linia zawiera 113 znaków :roll:Cytat:
Zgodnie z netykietą sygnaturka powinna liczyć nie więcej niż 4 linie po 80 znaków każda
co do zdjęć
PawelB - ciekawa ta czwóreczka :)
ags - 7. super , na 6. fajne kolory na wodzie, ale słabo widać te kaczki
A co moderatorzy mogą wiedziec o zasadach...Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Vitez, powiedz mi, jak to się dzieje, że ile razy pojawisz się w wątku krakowskim to dostajesz po uszach?
Witam wszystkich Kanonierów z Krakowa i nie tylko :)
Z poprzednich postów dowiedziałem się, że można przyłączyć się do grupy jeśli są chęci. Jednak z grzeczności zapytam czy nie będziecie mieli nic przeciwko dołączeniu kolejnego zapalonego amatora fotografii do drużyny? :)
Czy ktoś byłby chętny w najbliższym tygodniu na krótszy bądź dłuższy wypad?
Pozdrawiam serdecznie!
Chętni się z pewnoscia znajda, wszystko zależy od czasu i miejsca.