Heh. A ja jutro może pofocę coś w Przemyślu więc trzymać kciuki za ładną pogodę!
I wszystkim życzę miłego plenerku oraz mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu też się zbierzemy i gdzieś powędrujemy.
Wersja do druku
Heh. A ja jutro może pofocę coś w Przemyślu więc trzymać kciuki za ładną pogodę!
I wszystkim życzę miłego plenerku oraz mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu też się zbierzemy i gdzieś powędrujemy.
Jak o 10 planujecie focenie to już lepiej i najprawdopodobniej dołącze do Was. Dawno mnie nie było i brakowało mi już wspólnych wypadów ;-)
wybaczcie :)
juz nietstey mam plany fotograficzne:)
po maturce na pewno sie z wami wybiore:)
Tam też są fajne forty :mrgreen:
Polecam rynek, ale w Jarosławiu hehe zwłaszcza nocą !
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Coś koleżanka mota się w zeznaniach.
Z nami nie chciałaś focić, bo nauka a teraz... ech %^*!@#*(!)$) :mrgreen:
Tak już laseczki mają ;) jednak przekonaliśmy koleżankę do działalności foto - to już sukcess...
Ja będę autkiem i mam potem jeszcze pare spraw, ale wiesz Yoshi, że mnie się ryło smieje non-stop i bez bączka ;D
kris200- bede do ciebie dzwonil, niestety po 14. sprobuje do was dolaczyc( chyba ze to zapozno? )
ciiii
sesja byla przekladana od pol roku :)
ale ja bede grzecznie siedziec i pozowac tylko:D
Się okaże, dzwoń jakby co, zdam relacje co i jak :) ale Ty chyba nam jesteś jeszcze winny zdjęcia ze studia ?? :mrgreen:
altowiolistka - coś kręcisz strasznie, nieładnie tak:twisted::mrgreen:
Yoshitaka - ja też zmotoryzowany, ale bezalkoholowo, zawsze można coś strzelić :mrgreen:
madallenka - też mam taką nadzieję - Canisa pomysły trzeba zrealizować :mrgreen:
:(:(:(:(:(:(
Czyli reasumując - spotykamy się o godzinie 10.00 przy forcie borek tak?
Tak:mrgreen:
Widzę, że pogoda nie odstraszyła:mrgreen:
na 7 i 8 Yoshi ciężko nad poprawą scenerii pracował, użyczając własnych płuc :mrgreen::mrgreen:
Robert fajne fajne-wszystkie!!!
czuć ten klimat mroczny!!!
dawaj więcej!
1.Messuno.
2. Oliwka
3. JaBlam
4. Oczko Messuno
5. ;)
6.Myst
7.
moich wypocin w zasadzie to nie powinnam wklejać, bo wszystko ciemne i szumi jak cholera ;) ale...
1. Oliwka :)
2. Majku :)
3.
4.
5.
dzięki wszystkim za dobrą zabawę :)
ale.. fajne są!!!!!Cytat:
moich wypocin w zasadzie to nie powinnam wklejać, bo wszystko ciemne i szumi jak cholera ale...
:mrgreen::mrgreen::mrgreen: jeszcze dodaj, że domowej roboty:twisted::twisted::mrgreen:
żeby ktoś jeszcze straż pożarną wezwał, bo efekt wizualny prawie jak na Plivie:mrgreen:
"$ŔÂ>":}*&^$#@)*:evil::evil:
w tłumaczeniu ocenzurowanym znaczy że "jeszcze jestem trochę zarobiony":evil::evil:
panuna - nie domowej roboty, sklepowy :mrgreen:
Robert - 2,4,5 ekstra.
majku, 3 i 7 - wow.
nessuno - 1 i 4 ekstra.
Moje się właśnie na imageshacka wysyłają, do pół godziny będą, bo łącze coś dziś kuleje :mrgreen:
majku
4. bardzo sympatyczna fotka
nessuno
1. perfekcja
Robert, zadymy świetne :) ale mi się najbardziej dwójka podoba, bo ja lubię takie symetrie :) Majku, siódemka super :D i wreszcie mam jakieś "cieniowe" :)
Moje 2,3 fotki może jutro. Nie chciałam nadużywać życzliwości domero i..... nie miałam odwagi pokazać się z moim kompaktem (w ciemnościach i tak na nic by się zdał). Nessuno, Twoje zdjęcia oddają w pełni mroczny klimat :smile:
Robert 2 i 5 super!
Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie :D
kris200
7. ma klimat, super
No to kilka moich pstryków ;)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Po dzisiejszym spacerku stwierdzam, że jesteście twardziele :)
A niewiasty, w dniu swego święta, to już w ogóle przeszły same siebie :)
Trzecie mi się... no i grupowe :D zwłaszcza to, co 6 sekund nie wytrzymałam ;)
Myst
w zasadzie to mi sie wszystkie bardzooo podobają!
a grupowe to chyba najlepsze ze wszystkich jak do tej pory w historyii cyknięte!
gratuluję i podziwiam!
myst
1. tak się zastanawiałem co chciałeś zrobić z tymi kamieniami? lepiej być nie mogło :)
2. klasyka
4. jedno z fajniejszych grupowych
Robert: nie wiem dlaczego, ale nr 5 mi się podoba - detal i faktura
Majku : fajnie że wróciłeś - brakowało mi tych szerokich ujęć portretowych w Twoim wykonaniu :) nr 4 jest o jedną maleńką nieostrość oka od ideału - gratulacje. Styl reportażowego portretu doprowadziłeś do perfekcji ;)
Kris - 5 i 6 dobrze rokują ;)
nessuno - Olivka super ujęta ;)
No i stało się jak zawsze - przyszedł myst i pozamiatał:mrgreen:
Aż zacytuje moją lepszą połowę jak zobaczyła zdjęcia:
cyt:
"grupowe zaje**ste!!!!!"
Ale ja Cie kiedyś będę musiał pomęczyć myst o zdradzenie sekretu obróbki B&W w Twoim wydaniu - strasznie mi ona pasuje...
Robert - dzięki - to było tuż przed tym jak mi kazałeś kucać bez ruchu - wyszło co z tego ??
myst:
Chyba sobie zrobie jakis filtr do FF żeby mi nie pokazywał Twoich fotek. Wpadam w ostre kompleksy.
Bardzo dziękuję Wam za miłe słowa - miło mi że się Wam podobają moje pstryki.
Canis - chyba da się na domenę filterek założyć, ale nie przesadzaj - uwolniony z matrycy 300D i optyki hyperzooma pokazałbyś pewnie dużo lepsze foty...
Ale tak generalnie to mam prośbę - jeśli coś Wam się nie widzi w moich fotkach, uważacie że coś jest niedociągnięte, pomysł nietrafiony, technicznie do Was nie trafia lub coś w tym guście, to piszcie proszę otwarcie - pochwały choć miłe, niczego nie uczą ;)
Dzięki :)
Sam chciałeś: Przepalenie na 3 fotce trochę wali po oczach.
Co do matrycy i obiektywu, to akurat myślę że to nie to mnie ogranicza najbardziej bo DA SIĘ tym zrobić fajną fotkę.
fotka była naświetlana przez 6s., więc łatwo było się ruszyć, a trudno nieruszyć :)
Numer 7 bardzo fajne ujęcie wg mnie :)
Kann
7. przyłączam się do opinii mysta, fajna kompozycja i światło
Robert Twoja galeria chyba najbardziej mroczna a zdj. nr 2 na głowę pobiło moje stąd u mnie brak nr 5 :-D.
Grupowe mysta w stylu kapel deathmetalowych:lol:
Były głosy, że miejsce takie sobie a zdjęcia chyba najciekawsze jak dodtąd, przynajmniej wg mnie.