wypadłem widzę ostro z obiegu :)
2 razy pajączek:
106. 107.
Wersja do druku
wypadłem widzę ostro z obiegu :)
2 razy pajączek:
106. 107.
Na 106 walka z GO, to nie jest łatwa sprawa, podoba mi się kadr, ale 107 zdecydowanie lepiej widziałbym w kolorze, tam masz ze 100tys. blików we wszystkich kolorach, tak to widzę. Pająka łatwo" obrócić", jeżeli jest taka potrzeba. Przed zrobieniem zdjęcia oczywiście;)
No nie latwa sprawa, zwlaszcza bez macro :P dlatego wypstrykalem go dookola, a pozniej patrzylem, co z tym da sie zrobic:)
A cykałeś c czy t? Pierścień może dokup, zawsze zwiększa skalę, a systemowe przeniosą odpowiednią przysłonę.
C, przy 105 :)
To zdjecie z gor, takze nawet jesli bym mial, nie byloby juz gdzie spakowac, "torebka" mala, a droga dluga :) wzialem tylko "szeroki" ;)
No to plecak. Też mam torbę,zresztą wcale nie małą, ale do lasu tylko plecak. Zmieszczę wszystko co potrzebne i nie tylko jest to sprzęt foto.
ładny pajączek i jak słowiczek nadmienił chętnie zobaczył bym to w kolorach,a jak już poruszacie temat torebki to ja rozglądam się za plecakiem, gdzie zechcesz się wybrać to sporo się zmieści , a torebka to tylko torebkaCytat:
=słowiczek;, ale 107 zdecydowanie lepiej widziałbym w kolorze, tam masz ze 100tys. blików we wszystkich kolorach, tak to widzę.
106 jakoś tak średnio, natomiast 107 w BW mi się bardzo podoba. Nie wiem jak wygląda to zdjęcie w kolorze i czy robal się nie stopi z tłem.
No tak, tylko ze taki plecaczek to koszt fajnego szkla ;) mam oczywiscie w planach, ale poki co, to tylko plany. Moze na wiosne ;)
A teraz troche widoczkow z Karpacza (zaczne od czarno-bialych- tak dla ciaglosci :) ):
108.
109. troche wiecej
110.
111.
112.
113.
114.
107 postaram sie jeszcze dzis wrzucic w kolorze, wypowiecie sie Wy :) mi bardziej pasowalo czarno-biale ;)