Odp: [Boogie] Co mi w oko wpadło
90-możesz śmiało ciachnąć pana w trzecim rzędzie, wtedy ładna panią przesuniesz w mocny punkt. Zbliżysz się do kwadratu, ale zyskasz na poprawności. Pionu nie jestem pewien, przysłoniłem zdjęcie kopertą i telefonem i... no nie wiem. Ale mistrz trzeciego planu do wycięcia. Natomiast jakość jest rewelka:)
Hmm, o zrobieniu w kwadracie nie myślałem, bo jakoś nie bardzo podoba mi się taki format. Ale spróbuję. Dzięki i w podziękowaniu za komentarz upolowany przypadkiem na spacerze chyba dzięcioł duży :)
92.
93.
92 i 93 wtrącenia nie do uniknięcia tym bardziej jak spotkany przypadkiem dzięcioł, poza tym ładnie trafiony
No zupełnie przypadkiem. Usłyszałem że coś stuka po drzewie i zacząłem się rozglądać. 70-200 to za mało żeby dobrze złapać , także cropy spore, do tego na dźwięk migawki i mojego "skradania się" zwiewał :)
Na 200 musiałbyś bliżej podejść, a to nie zawsze się udaje. Chociaż miałem takie sytuacje z mysikrólikami, że byłem może 1,5 metra od nich. Do lasu dobre 300 to minimum. I w miarę jasne.
Bierz częściej, dziecku to się bardzo podoba.
cały set mi się podoba
jednak z kwiatków bardziej 94, widać całego tulipana
a na 95 nieco przeszkadzają te z przodu rozmyte, przynajmniej ja to tak widzę
98/99. No ładnie się w żółte wpasował;) Szkoda, że trochę się schował, bo 99 mi się podoba.:D
Faktycznie coś dłuższego by się zdało na takie zabawy niż 200.;)