czy może raczej powinienem powiedzieć motyl ?
Wersja do druku
czy może raczej powinienem powiedzieć motyl ?
Nie no, w porywach do dwóch :-) Było dużo więcej, ale ciemniejsze i chowały się po krzakach Poza tym temperatura i wilgotność też robi swoje (aparat) - wolałem nie prowokować losu... 20D musi wytrzymać jeszcze co najmniej do pokazów w Axalp za dwa tygodnie :-)Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
Zepsuj go to będziesz miał wymówkę, żeby szybko coś kupić przed Axalp 8)
"Coś" będzie, ale już na następny sezon :-)Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
co do motyli, to wolałem zapytać, bo prze chwilę myślałem, że może to też odbicie
Muflon, pokaż co potrafi twoje nowe cacko.:lol:
mnie przy pierwszym zdjęciu tak samo... niemogę znaleźć punktu odniesienia:)Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Jakie cacko? Przecież dwa posty wyżej stoi jak byk "na następny sezon" :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Nemeo
Nie miałem jeszcze czasu dobrze go opanować (a trochę trzeba nagłówkować, żeby te wszystkie pstryczki poustawiać tak, żeby "było miło"). W sumie, aparatu się będę uczył "na żywca", na pokazach :-? Zobaczymy co z tego wyjdzie... pierwsze efekty pewnie za jakieś 2-3 tygodnie :)
To zabrzmiało, jakbyś zapadał w sen zimowy.:lol:Cytat:
Jakie cacko? Przecież dwa posty wyżej stoi jak byk "na następny sezon"
Tydzień wakacji, domek rezerwowany na pół roku naprzód, czterokrotne wciąganie większości "galerii" ze stopki na 2500m, huk silników, wkurzanie się na kiepskie światło... jednym słowem ćwiczenia Schweitzer Luftwaffe na poligonie w Axalp:
Ostatnie zdjęcie (c) moja żona i 20D/70-200IS. Kolory ogólnie takie sobie.. jeszcze w wolnej chwili będę nad nimi pracował, bo szkoda psuć wrażenie z takich fajnych fotek :mrgreen: Niestety - wszystko pod słońce, w brzydkim cieniu itp. :-(
Wszystkie zdjęcia standardowo: http://www.ais.pl/~muflon/gallery/3/9/index.html