Przejrzałam cała galerie i jestem zachwycona. Wszystkie zdjęcia świetne ale liski i jenoty najbardziej mnie urzekły :D
Wersja do druku
Przejrzałam cała galerie i jestem zachwycona. Wszystkie zdjęcia świetne ale liski i jenoty najbardziej mnie urzekły :D
Jenoty ciągle rewelacyjne :)
108.
Sam w wielkim lesie...
6D2, 24mm, f11, iso 1600, 3 lampy.
No, ja się spodziewałem co najmniej słonia :) A tu mała mysz:) Przyświeciłeś jak z lamp samochodu ,ale efekt mroku plus punktowe światło dało porządany efekt.
Słonie były, ale one się boją myszy.
Świetne te ostatnie zdjęcia, inne niż to co najczęściej się widzi w fotografii przyrodniczej.
Super zdjęcie, jak je zobaczyłem, to skojarzyła mi się bajka o Gruffalo. Znasz? I tak sobie pomyślałem, że jakbyś pokombinował z kontrą, to byłoby jeszcze lepiej.
@italy - no ja też przygotowałem to miejsce zupełnie pod coś innego, ale na razie tylko myszy... @Leon007 - tak kombinuję, na razie mało efektów, pomysłów 100x więcej, ale zwierzęta wszystko weryfikują :P @michalab - Gruffalo nie znam, pogooglam :). Możliwości jak i pomysłów jest nieograniczona ilość, żeby tylko było co focić... Tymi myszami na pewno się zajmę bo na razie to jedyne co chętnie podchodzi.
109. Zdziwiony.
Jenot piękny ale myszka wygrała wszystko :D
a taka niepozorna :)
110. Wełnianka nocą. 6D2, 24mm, f2.8, iso 6400, 15s.
111. Gdy reszta wychodzi na foty ja z nich wracam :P. 6D2, 24mm, f5.6, iso 100, 1/40s.