hyhy... sciagnalem sobie jako sygnal sms-a do komorki :)Cytat:
Zamieszczone przez Czacha
just kidding. moj szpanerski Siemens za 1zl nie ma polifonii, o dzwonkach mp3 nawet nie wspominajac :mrgreen:
Wersja do druku
hyhy... sciagnalem sobie jako sygnal sms-a do komorki :)Cytat:
Zamieszczone przez Czacha
just kidding. moj szpanerski Siemens za 1zl nie ma polifonii, o dzwonkach mp3 nawet nie wspominajac :mrgreen:
na tym forum to wazne zeby mial aparat :)Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
serio? ale kicha. 300d jest lepszy :twisted: . MLU z wasia jest tylko w self i single.Cytat:
no ma. telefoniczny. to jednak nadal element skladowy tych polyskujacyh lakierem kombajnow, ktore sie dzisiaj wpycha ze zlodziejskim abonamentem. kombajnow smazacych frytki, nagrywajacych dzwiek 5.1, cytujacych biblie, odkurzajacych, golacych 3-dniowy zarost i bez mala robiacych loda :) ktore czasem wykorzystuje sie tez do prowadzenia rozmow telefonicznych :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Riccardo
hmm... no to trabancik rocks! do 10D sobie mozna pomarzyc. i kicha jest z tym straszna, bo niewylaczenie MLU potrafi ostro wpienic, gdy uciekaja wartosciowe ujecia :(Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
a mnie to wkurza ze Canon zamiast dac uzytkownikom takie ficzery to do tego celu wypuszcza kolejna puszke, przeciez wiekszosc to soft! i przypomina mi sie Siergiej Bubka ktory co mistrzostwa po 1cm poprawial rekord swiata, tak jak obecnie Isinbajeva.... Niby ok ale nie ok...
tez prawda. z punktu widzenia uzytkownika to jest granie w kulki.Cytat:
Zamieszczone przez Jac
z drugiej strony, chyba wole nowy model co 1,5 roku i w nim relatywnie mniejsze zmiany, niz raz na 4 lata i rewolucja. bo jednak w swiecie cyfrowej techniki "raz na olimpiade" to ciut rzadko i to co w Salt Lake City bylo hiper-mega, w Turynie juz tracilo brzydko myszka...
Załącznik 1035Cytat:
:lol: :lol: :lol:
30D pojawił się w ofercie foto-netu*. Cena 6 tys. za body.
*- nic mnie z tym sklepem nie łączy :)
hmm w foto-raju za niecale 5 tys za body
przepraszam a BH
http://www.bhphotovideo.com/bnh/cont...16&Submit.y=14