vide http://canon-board.info/showthread.php?t=44165
Wersja do druku
Witam
Temat "miasto wieczorem" wydaje się być całkiem dobry i chyba najłatwiej się będzie zorganizować. Żeby temat ruszyć konkretniej to proponuje ten piątek (20.03) na plener.
Witam,
dobrze że tutaj zajrzałem po długiej nieobecności. Też ostatnio chodzi mi po głowie jakis plener.
Myślę, że na początek Szczecin wieczorem a podczas pleneru może pojawią sie jakieś pomysły na następne ciekawsze miejsca (choć Szczecin to pojęcie bardzo szerokie-miałem na myśli centrum, okolice dworca).
mnie osobiście pasuje niedziela 22.03. Jest ktoś chętny ???
a moze by tak obskoczyc okolice wiskordu? znajdzie sie cos zarowno z industriala jak i krajobraz kolo odry, tyle ze najlepiej jak sie zacznie robic zielono to bedzie fajny kontrast miedzy natura a ruinami?
Ja oczywiście jestem za i wolałbym spotkania raczej z rana niż z wieczora z racji dojazdu.
Ja także się piszę, może następny weekend, sobota ??? Wiskord jak najbardziej....
Z rana było by super. 10:00-11:00
Na teren Wiskordu nie ma problemu z wejściem?
jest... przez brame cie nie wpuszcza, jest straznik i mowi ze nie wolno... ja wchodzilem przez plot... jest dogodne ku temu miejsce... jak bylem to "pieski" byly zamkniete... chyba ich nie spuszczaja ;]
Więc biorąc pod uwagę taką ilość osób jaka była na ostatnim plenerze w Policach (11 osób) jakie są szanse na spokojne zwiedzanie tego miejsca?