OK. Teraz wszystko jasne.
Wersja do druku
OK. Teraz wszystko jasne.
Nie wszyscy... paru osobom utknely ID po drodze gdzies na poczcie :roll: . Dlatego tym razem bylo do wyboru zeby brac przesylke polecona, priorytetowa jako bezpieczniejsza.Cytat:
Zamieszczone przez arturs
Dokładnie tak jak pisze Vitez. Zapłacone, wydrukowane, wysłane i........dooop..... :twisted: Nie doszło :(
Odpowiadając TOKIN, tak płaciłem drugi raz bo przecież Diodak nie może odpowiadać za poczte polską
Też płaciłem drugi raz tylko tym razem ograniczyłem się do jednej sztuki i dla pewności zamówiłem poleconym.
Co do smyczy to jak bedzie 2 tura to sie zapisuje na 2
Widze, że niby wątek smyczy zamknięty i nie ma żadnego wznowienia akcji, lecz ludzie jednak się zapisują. Ale co, gdzie, jak i na co, nie mam pojęcia. :razz:
Jeżeli będzie jednak, wznowienie ja nie będe gorszy i napisze że wezme 5 sztuk. 8)
To w takim razie zeby nie robic balaganu (biorac pod uwage tytul watku) ja profilaktycznie zamkne. Diodak, daj znac jesli bedziesz mial cos do dopisania na temat statusu itp. Pozostalych uprasza sie o cierpliwe czekanie i niezakladanie watkow "gdzie k* moj ident", "zaplacilem i czekam juz dwa tygodnie" itp.
Zgadza się... zadzwoniłem i już prawie skończyli... tzn wydrukowali wszystkie karty (podkład) ale zostało jeszcze nadrukowanie danych osobowych. Wprowadzili kilka dni temu szablon pliku z danymi do personalizacji i muszę przerobić nasze zamówienie do wymaganego formatu. Dzisiaj im to wyślę, a w nocy powinni już zacząć dodawać personalizację na karty. Dzisiaj dzwoniłem i gość mówił, że prawdopodobnie jutro będzie gotowy cały nakład :D.Cytat:
Zamieszczone przez kami74
Po oglądnięciu kilka dni temu Uwagi w TVN o buszowaniu w paczkach i "ginięciu" przesyłek w Poczcie Polskiej mam warażenie, że i tak nieźle poszło :mrgreen:. Na tyle wysłanych kopert prawie wszystkie doszły ;).Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Wiem, że nie do smiechu tym którzy zapłacili a przesyłki do nich nie dotarły :(. Teraz przynajmniej będzie możliwość reklamacji jak ktoś zamówił list polecony.Cytat:
Zamieszczone przez kami74
Będzie II tura smyczy i zrobimy ją razem z III turą plakietek. Będzie można zamówić samą smycz lub sam ID albo smycz + ID ;). Zacznę zapisywać chętnych zaraz jak wyślę identyfikatory z II tury... może być ? :D.Cytat:
Zamieszczone przez Zaku
jak najbardziej Diodak :D ,
pisze się na smycze jak zgubie do tego czasu ID to i na identyfikator :wink:
znając moje możliwości pewnie tak będzie :grin: