Cichy jak zawsze zdjęcia wymiatają - udowadniasz, że nawet 350D można robić fotki ;)Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
(i ustrzelić cichopkową :mrgreen:)
perqsista: reporterka rewelka, profi 8)
zresztą wszystkie fotki oki - c u next time! :p
Wersja do druku
Cichy jak zawsze zdjęcia wymiatają - udowadniasz, że nawet 350D można robić fotki ;)Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
(i ustrzelić cichopkową :mrgreen:)
perqsista: reporterka rewelka, profi 8)
zresztą wszystkie fotki oki - c u next time! :p
Chłopaki dzieki za pozytywne recenzje. Odszczekuję w swoich zdjeciach te kolorowanki w sepii, prawie flejma z ich powodu wywołałem na prfc. W ogóle to mam jakieś spóźnione reakcje-dopiero dzisiaj zajarzyłem puentę fotki Mxw -ten rower i krzesełko na lodzie. Jak się człowiek nad tym zastanowi to prawdziwy hardcore wychodzi :) Mam nadzieję, że sie uda nam częsciej spotykać bo było bardzo sympatycznie. PS dorzucam jeszcze do kompletu kaczą grypę w locie z Dębiny.
Pozdrawiam
no właśnie, a na fotce wcześniej koledzy czekają... :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez perqsista
co do tych kolorowanek to .... już nic nie chciałem mówić :roll:
ale akurat na fotce z wnętrza "domku" (mi) nie przeszkadzały.
aaaaa, jeszcze jedno, bo sobie przypomniałem: Cichy: ustaw sobie zegarek w aparacie bo masz ciągle czas jakiś północno koreański :mrgreen:
a i cała reszta - przestawiamy czas o godzinkę, bo niestety (albo stety) nasze puszki jeszcze nie chodzą pod windą i same tego nie zrobią ;)
Już nie muszę przestawiać, 350d idzie w odstawkę, porobiłem sobie nią odciski w niedzielę :) Zresztą już we wtorek będę się bawił 5d :-D
/zazdrośnik mode on
Taki to pożyje...
szukaj tych gripów, please :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
jakiś zlocik w środę?? ;)Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
osz wy z tymi kaczkami... moje albo stoja tylem albo jakies takie nie wyrazne (moze od tej grypy)
co do kolorowanek :) jak dla mnie rewelacja - najwieksze brawa zas za zdolnosc komunikacji i odwage!
ps. mxw: o tej srodzie mowisz ?
no jeszcze była ta kaczka, co pływała brzuchem do góry pod mostem ;-)Cytat:
Zamieszczone przez dies
tak, ta środa: dwie pieczenie na jednym ogniu: 5D i 30D do macania - tylko Cichego trzeba namówić :mrgreen:
Ja tam Cichego macać nie będę ani nawet namawiać do macania:mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez mxw
Jeśli w środę po 14-tej to może być.
Swojego sprzętu nie przynoszę.
Cichy przyniesie dla każdego.
:mrgreen: