a wie ktoś może czy gdzieś można dostać jeszcze Mroczka "książka o fotografowaniu" lub ma ktoś ją w e-booku?
Wersja do druku
a wie ktoś może czy gdzieś można dostać jeszcze Mroczka "książka o fotografowaniu" lub ma ktoś ją w e-booku?
Teraz to już tylko z drugiej ręki chyba, że masz 999zł to został ostatni egzemplarz w wydawnictwie ;) .
Poszukaj np. na allegro.
Z tego co wiem to nikt nie przerobił tej książki na wersję elektroniczną... przynajmniej nigdzie nie można jej znaleźć.
Najwidoczniej ma juz dość :)
"Książka o fotografowaniu" jest przez wielu fotografów uwarzan za swoista biblie wiec zedko ktory by chcial sie jej pozbyc.
Z tego co ja wyczytalem to jak narazie jest to najlepsze zrodlo wiedzy, ale niedostepne:? Jak ktos bedzie chcial sprzedac za normalna cene, albo znajdzie wersje elektroniczna to prosze o info na pw;)
Ja też piszę się na link na PW jeśli gdzieś wypłynie wersja elektroniczna, ew. egzemplarz oryginalny za ludzkie pieniądze.
Głupio, bo głupio - zamierzałem uczciwie dać zarobić autorowi i wydawnictwu, ale w świetle zaistniałej sytuacji (wyczerpany nakład i bardzo duży popyt) ich polityka jest dziwna. Wszyscy by skorzystali - autor, wydawnictwo, czytelnicy. Sam popędziłbym do księgarni nawet gdyby były już te pdf'y.
Jeśli przyjąć teorię o "kultowości", to drastycznie zmieniałoby to wyobrażenie o autorze i przeczyło temu co (przynajmniej ja) tu i tam o A.M. wyczytałem - jeśli ktoś może podać jakiś racjonalny powód, dla którego autor może nie zgadzać się na wznowienie (ogólnie, ale może są i przecieki o tym konkretnym przypadku), to ja z chęcią o tym przeczytam (kłótnia z wydawcą... ? heh).