Auwo, jestes w czepku urodzony. Gratuluje! :)
135/2L musi sie znalezc, jak ich przycisna to wygadaja komu sprzedali :)
Wersja do druku
Auwo, jestes w czepku urodzony. Gratuluje! :)
135/2L musi sie znalezc, jak ich przycisna to wygadaja komu sprzedali :)
nie wiem kto mial wiekszego fart czy Ty czy Policja :-)... Strasznie mi bylo przykro jak ci buchneli ten sprzet, w koncu forum to jest krag 'znajomych' jedni sie lubia bardziej inni mniej ale wszyscy sie znaja i taki zdarzenia chyba dotykaja wszystkich... a dzisjaj mamy wszyscy powod do wypicia za zdrowie Policj, Auwo i Farta :-)
cieszę się z pozytywnego zakończenia sprawy...
wydaję mi się jednak, że to wyjątek i mam spore obawy że złodzieHUJaszki za niedługo znowu zaczną działać :(
no bo co? wsadzą ich???
tak się składa że ja dzisiaj też sobie zapodałem 2x650ml Heinekken'a :DCytat:
Zamieszczone przez Vitez
szkoda że jak zwykle nie można było się zgadać żeby wypić w szerszym gronie :(
dołączam się do gratulacji!! :)
nie kuś więcej losu i na następny raz dźwigaj plecak :)
Gratuluje. I ciesze sie razem z Tobą :)
gratuluje... od czasu kiedy napisales tego posta wszystkim opowiadalem jakie skurczybyki po tym swiecie chodza i kradna i ze pewnie policja nic nie wskora.. a jednak..
Jest jednak nadzieja z tym 135L bo przeca przesluchaja ich.. moze ktos sypnie kto to kupil lub gdzie lezy.. wspolpracujacy sa nieco lagodniej traktowani.
w kazdym razie nie bedziesz mial przestoju w pracy dlugiego i z tego sie ciesze, ze dzis wszyscy sie ciesza :) :) :)
ps. zaprowadz puszke do psychologa teraz :) to byly dla niej ciezkie chwile i otrzyl szkla z lez bo pewnie tesknily hehe
Głupi ma zawsze szczescie :D Zartuje :)
Dobrze, ze tak sie skonczylo! Policja nie jest zla! :)
Policja jest zla... tzn nie ma kasy, przez co jest malo skuteczna, przez co jest zla.... Auwo mial poprostu ogromnego farta, skoro zlodzieje dzien czy dwa pozniej znowu sie pojawiaja pod komisariatem i kradna... nie dziwie sie ze ich zlapali... Auwo z takim szczesciem to bym zaczaol w totka grac :-)