Odp: [xxkomarxx] Trochę moich pstryków
Cytat:
Zamieszczone przez
antek76
Jak dla mnie mało światła na zatyczkę :) widać tylko czarny blok :) coś bym dodał jakiś odbłysk na to, ale to moje skromne zdanie :P szczególnie na białym tle wzrok mi leci na to czarne nie na nazwe :) i może butle pod lekkim kątem :) czy coś :) :)
Dzięki za opinię. Następnym razem spróbuję pozmieniać kadry i pokombinować z oświetleniem.
Cytat:
Zamieszczone przez
xxkomarxx
Dzięki za opinię. Następnym razem spróbuję pozmieniać kadry i pokombinować z oświetleniem.
Swoją drogą ten efekt odbicia to plexi czy ps ?
Cytat:
Zamieszczone przez
antek76
Swoją drogą ten efekt odbicia to plexi czy ps ?
Poki co ps ale bedzie akryl. Dzis to taka zabawa
Cytat:
Zamieszczone przez
xxkomarxx
Poki co ps ale bedzie akryl. Dzis to taka zabawa
Ja jutro testuje czarną szybe :) i szkło na czarnym tle :) zobcze co mi wyjdzie :)
Cytat:
Zamieszczone przez
antek76
Ja jutro testuje czarną szybe :) i szkło na czarnym tle :) zobcze co mi wyjdzie :)
No ciekawe. Az jestem ciekaw. Pochwal sie wynikami
180. Trochę rodzinnie
181.
182.
180. najciekawsze z setu, jeszcze jak w kominku by się paliło :)
181. lepiej by wyglądało bez mamy ręki i nogi stołu
182. ewentualnie album rodzinny:(
przeglądałem nie raz twoją galerie, i podobają mi się twoje zdjęcia, jednak ten set nie porywa
pozdrawiam
Dziękuję bardzo za opinię. To tak jak powiedziałeś (i trafiłeś idealnie), do rodzinnego albumu :)
tak zastanawiałem się jak zmienił byś kadr i pokazał tylko matkę wpatrującą się w niemowlę, pomijając stół , kubek itd..był by ładnie
ale to tylko moje takie amatorskie domysły bo ja staram się cykać portrety ale niewiele jest do pokazania, ale za to jaki album mam wielki :)
Cytat:
Zamieszczone przez
2banan
tak zastanawiałem się jak zmienił byś kadr i pokazał tylko matkę wpatrującą się w niemowlę, pomijając stół , kubek itd..był by ładnie
ale to tylko moje takie amatorskie domysły bo ja staram się cykać portrety ale niewiele jest do pokazania, ale za to jaki album mam wielki :)
Staram sie tak fotografowac by pozniej nic juz nie ciac. Nie zawsze wychodzi :-). Nastepnym razem pokaze cos innego. Bedzie alkohol :-)