Moment w TĄ niedzielę ? Jeśli tak to znów ominie mnie fajne spotkanie :(
Wersja do druku
Moment w TĄ niedzielę ? Jeśli tak to znów ominie mnie fajne spotkanie :(
Znowu jakieś ciekawe spotkanie, a ja nic nie wiem, co i gdzie...muszę zacząć się bardziej interesować :(
29.11.2009 plac Grunwaldzki, temat: "Pięćdziesiątka na Grunwaldzkim".Cytat:
Skylines napisał:
Znowu jakieś ciekawe spotkanie, a ja nic nie wiem, co i gdzie...muszę zacząć się bardziej interesować
Ogólnie to fotografujemy TYLKO na pl. Grunwaldzkim nie wychodząc poza niego i ogniskową TYLKO 50mm (dla cropa ok. 35)
Temat super jak dla mnie. Duże wyzwanie, ale mam tajny plan ;)
konkretna godzina w Migawce w soboę o 9:30
http://www.radio.szczecin.pl/migawka
Ja będę na pewno.
Pawel_G: możemy sobie pogadać co nieco o Festiwalu ;)
Brzmi ciekawie, muszę tylko pożyczyć dla cropa 35mm...na co dzień używam tylko 50mm :/ Jak się uda to się zjawię z przyjemnością :)
eeee to tak czy siak odpadam bo szkła w okolicach 30-35 mm nie mam
Informacja o szczegółach pleneru, jest już w dziale Plenery. Spotkanie o 8.30 oczywiście na Pl. Grunwaldzkim. Dla tych którzy chcą pożyczyć obiektyw (bezpłatnie, trzeba mieć dow.os.) SIGMA PRO CENTRUM, Krzywoustego 70, będzie czynna od 8.00. Zapraszamy.
Ja mam farta wygrałem foto tygodnia na fotopolis.pl i mam kupon do SIGMA więc może dzisiaj pożyczę jakis słoik...chociaż miałem zamiar pożyczyć cos szerokiego, bodajże 10-20mm
Art Mag pisze o bezpłatnym wypożyczeniu za okazaniem dowodu osobistego.
A teraz z innej beczki: dałem ogłoszenie dla modelek chętnych wziąć udział w działaniach klubowych, zarówno w studio jak i poza nim na zasadzie tfp. Być może z czasem uda się skompletować sensowną bazę twarzy dla uczestników w projektach wspólnych i prywatnych klubowiczów.
Pierwsze zgłoszenie już mam.
Dałeś ogłoszenie na maxmodels czy mi sie z rana zdawało ? To chyba najlepsze źródło i zasób modelek...Wiem, sam korzystam :]
Tak, poszło na MM. :)