Nie rozumiem narzekania i ponaglania, mogliscie przeciez nie wplacac, albo sami cos takiego zorganizowac i zalatwiac wszystko. A co do kiszacej sie kasy to rzeczywiscie kokosy z tego bedzie mial jak mu 5 pln urosnie.
Wersja do druku
Nie rozumiem narzekania i ponaglania, mogliscie przeciez nie wplacac, albo sami cos takiego zorganizowac i zalatwiac wszystko. A co do kiszacej sie kasy to rzeczywiscie kokosy z tego bedzie mial jak mu 5 pln urosnie.
Czy twój monitor nie wyświetla emotikonek?Cytat:
Zamieszczone przez yasin
Czy tak trudno zobaczyć / wyczuć, że ludzie sobie jaja robią?
No właśnie, to był żart ! 'Kisi' czyt. już się znajduje!Cytat:
Zamieszczone przez yasin
Moze i z emotkami, ale piszecie i piszecie jak by wam faktycznie przeszkadzalo, ze chlopak sie nie uwija tak szybko jak byscie chcieli.
Uwija sie szybciej niz myslicie, mam nadzieje ze do Krakowa na zlot przyjedzie i po piwku (nie jednym!) ze skladkowych pieniazkow postawi :P ;-)
A naklejki "FRAJER" juz wydrukowane i teraz tylko trzeba zbiorke zrobic na koperty i znaczki....... ;-)
Chyba zły dzien miałes ;)Cytat:
Zamieszczone przez yasin
Gratuluje!!! Swietne wyczucie i w ogole!!! Tak trzymaj!!!Cytat:
Zamieszczone przez yasin
a tak a propos tematu - czy ktoś wie co sie dzieje z Diodakiem? Chyba się w tym tygodniu nie odzywał :roll:
Pewnie juz siedzi na Kajmanach za te odsetki i nasza kase :mrgreen: I uwierzcie mi, wcale ta kasa sie juz nie kisi :lol: Plynie teraz z pinacolada :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
A tak powaznie, to moze cos sie stalo odpukac?
ciekawe jestem jak one beda wygladac ( patrz wykonanie ) :) i kiedy beda:D