-
No siup kolejna udana imprezka , a sobie pojadlem :D tylko ciii ;]
140.
141.
142.
143.
144.
no i w koncu musialo na mnie trafic.... mialo nie byc kamerzysty , no i w sumie nie bylo , bo byl "kamerun".... znajomy mlodego
dal czadu generalnie , troche zdjec mi spartolil , prosilem pare razy zeby nie swiecil , tlumaczylem i nic z tego , szkoda tylko ze to ja kase biore za robote a on zrobil jedynie "przysluge" mlodym , chociaz ja to bym podziekowal za taka pozal sie boze przysluge... jak widac lepiej zaplacic niz poprzez "znajomego" brac bele co ych
-3EV zeby przepalu nie miec , poprostu bosko ...
-
Najlepsza jest ta ręka w kieszeni kameruna:mrgreen:
Nie ma to jak luz w pracy.:rolleyes:
-
Ostatni slub w sezonie uff juz mam dosyc poki co ;p
145.
146.
147.
148.
149.
150.
151.
152.
-
widzialem wiele twoich zdjec na Flickru, i uwazam ze sezon miales naprawde udany. mam nadzieje ze utrzymasz swoj dobry poziom i w przyszlym sezonie : )
-
no coz ja sie nie zgodze , mam nadzieje ze bedzie lepiej ;]
dzieki
-
W przyszłym roku i mnie czeka taka ceremonia ... w Łodzi ... chyba zacznę powoli szukać człowieka z wprawnym okiem na moje wesele ... jesteś jednym z kandydatów:D
będzie wypas żarcie:p
-
Zrób akcje ala dzisiejsze pokazy, wrzuć zaproszenie na oba fora i będziesz miał za free 50 fotografów - coś się wybierze :mrgreen:.
Btw - w jeden sezon MM skoczył na bardzo wysoki poziom, zazdroszczę i pełen podziw ;).
-
zrobie na pewno...nie chce za free...to wbrew pozorom ciężka praca.
myślę, że dwóch na pewno bym chciał ale MM pisał wcześniej, że tak nie pracuje. Tylko nie wiem czy jako drugi nie pracuje czy we dwóch..
powiem szczerze, że chętnie bym się zajął fotografią ślubną ale trzeba by zacząć jako drugi fotograf na ślubie a Ci co mają obcykany temat nie bardzo chcą zabierać ze sobą:/
ale powiem szczerze wojkij, że to dobry pomysł:DDD
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
by the way..co do poziomu to trzeba to MM przyznać, naprawdę można powiedzieć już dzisiaj, że ma swój styl:D MM gratuluję! i powodzenia życzę oczywiście!
-
Zrób koniecznie jak wojkij radzi, będziesz miał 50 miernot i dużo takiż zdjęć. Nie rozumiem po co Ci 2 fotografów, zwłaszcza że im lepsi tym drożsi.
MM, gut dżob.
-
widziałem efekty dwóch naprawdę niezłych szpeniów w akcji i powiem szczerze, że chłopaki zrobili na mnie wrażenie!
Są momenty, że fotograf chciałby być po drugiej stronie ale nie zawsze mu wypada ciągle się kręcić:/
jeden owszem da radę ale dwóch dobrze zgranych na pewno stworzy lepsze dzieło.
co do kasy to wiesz....raz się żenisz:-)
generalnie z kamery rezygnuje, bo to mnie kompletnie nie kręci więc powiedzmy w foto pójdą oszczędności:D