Uroczyscie wszem i wobec oznajmiam, ze jako nastal lipiec, ja rowniez dolaczylem do wielmoznego grona posiadaczy slanwetnego aparatu marki Canon, a mianowice EOS 350 z literka D ktora oznacza ze to cyfrowe:lol:
Wersja do druku
Uroczyscie wszem i wobec oznajmiam, ze jako nastal lipiec, ja rowniez dolaczylem do wielmoznego grona posiadaczy slanwetnego aparatu marki Canon, a mianowice EOS 350 z literka D ktora oznacza ze to cyfrowe:lol:
a ja myslalem, ze zartujesz z tym wpisywaniem sie do tego jakze "inteligentnego inaczej" watku :wink: :lol:Cytat:
Zamieszczone przez liquidsound
koniec koncow - zaczynam zbierac na 30d i ma nadzieje, ze o nim taki bezsens nie powstanie :lol: prawie 200 postow na ta sama modłe.. ehh, lustrzanki trafily pod strzechy :lol: :wink:
Jak ktos chce sie chwalic, to niech to robi. Na pewno nie powinno sie go za to krytykowac.Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
Podpis dla mnie ma jeden wazny cel. Pomoc dla innych osob, ktore chca dany sprzet nabyc a maja zaptania, watpliwosci ...
No jak mnie tak prosiles to dalem sie namowic:lol:Cytat:
a ja myslalem, ze zartujesz z tym wpisywaniem sie do tego jakze "inteligentnego inaczej" watku
Ja też.
świeżak też ma
i ja mam , narazie
i ja... :)
tez mam 350D i jestem zadowolony (z body). Na razie foce na kit'owym- to pozwolilo mi okreslic swoje wymagania (i wady standardowego 18-55) :)
Wita!
Miałem okazje i robiłem EOS'em 20D, wówczas zdecydowałem się na kupno cyfry.
Celem i marzeniem był EOS 5D z uwagi na wymiar matrycy, lecz okazał sie nieosiągalny z uwagi na cenę.
Trafił się EOS 350D, za atrakcyjna cenę, mam go 2 miesiące i nie żałuje.
Z początku wielkość korpusu sprawiała mały kłopot, dzisiaj już nie, pracuje bez grip'a i da się robić, lecz kupie go bo jest przydatny z uwagi na zasobnik energii, możliwość stosowania akumulatorków AA.
Uważam, że przy tak szybkim postępie techniki i ciągle rozwijającej się technologi cyfrowej, był to dobry wybór i nie żałuje.
Ponieważ: jest to lustro, a nie hybryda, czy compact, a możliwość aparatu i jakość uzyskiwanego obrazu jest więcej niż dobra. Aparat ten i każda inna cyfra daje nieporównywalnie więcej możliwości od analogu, zwłaszcza gdy korzysta się z zapisu w RAW'ie, a co równie istotne obniżył koszta robionych zdjęć.
Czytając różne wypowiedzi i opinie o kupnie aparatu cyfrowego, to większość osób patrzy na jego możliwości i niewątpliwie słusznie jak potrafi je wykorzystać, lecz jak ktoś nie myśli o wymienne optyce, bo nie ma potrzeby jej zastosowania, a format zdjęcia ogranicza się do 10x15 i wykonuje je od święta, to 350D jest za dużo, ale to już nie moja sprawa.
Pozdrawiam