Ale ja proponuję powrót do zdjęcia Max_im-a pt: "proszę lepiej" Może tam wykażecie się wirtuozerią PS. Pod warunkiem, że ktoś wpadnie o co chodzi.
Wersja do druku
Ale ja proponuję powrót do zdjęcia Max_im-a pt: "proszę lepiej" Może tam wykażecie się wirtuozerią PS. Pod warunkiem, że ktoś wpadnie o co chodzi.
ekspozycja to jedno i jakby mniej ważne /zależne od gustu/, drugie to dominanta kanału żółtego w neutralnych, plus "brudzący" niebieski w żółcieniach. Tego monitor nie usprawiedliwi :wink:
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
chętnie wykażemy się "wirtuozerią", pod warunkiem że Ty dasz pokaz swojej, dla porównania wyników :mrgreen:
To zerknij na "proszę lepiej" tu też jest kolor niewłaściwy i przez większość pań nie chciany tak zwany siwy. Do tego jest we włosach i dziwne, że nikt tego nie widzi. Może to jest pozostałość po poprzednim lakierze zresztą wszystko jedno skąd. Można coś z tym zrobić?
Dokładnie tak. Ale jak widzisz nie wszyscy to widzą. I aby coś "można" to trzeba to widzieć. To jeden z celów naszych spotkań. Co do mojej wirtuozerii w PS to kończy się ona na kadrowaniu. Jeśli to wystarczy to mogę pokazać i porównamy wyniki.
No jak by jeszcze usunąć to co siedzi na "uście"
z tymi włosami to jest tak że nie wiadomo czy to nie jest efekt specjalny
no ale prawda jest taka że widzieć trzeba
a obojczyk to już rzecz gustu
na ustach są odblaski może trochę dziwne bo symetryczne
Jak się oglada zdjęcie przez siebie zrobione to trzeba szukać dziury w całym. Po prostu analizować i eliminować powstałe błędy. Nie wszyscy odbiorcy zdjęć będą chcieli powiedzieć nam co im się nie podoba. To tak jak z kobietami, które nie chcą zdradzić wieku.
werek, tespis, jaworzyna, CoNic,
Jeśli ktoś ma ochotę na sobotnie spotkanie to proszę dopisać się do listy uczestników. Spotkanie jest o godzinie 15.
Proszę o punktualne przybycie.
To jeszcze dorzucę moje KILKA (dość na szybko wybrane, pełne sortowanie troche potrwa) z 23.02:
1.
2.
3.