7 - Miss mokrej sierści :) Wszystkie zdjęcia ciekawe, jakościowo świetne acz nieco mi się już opatrzyły analityczne atlasowe ujęcia.
Wersja do druku
7 - Miss mokrej sierści :) Wszystkie zdjęcia ciekawe, jakościowo świetne acz nieco mi się już opatrzyły analityczne atlasowe ujęcia.
7 - super:)
Zigi, jak na moje skromne oko, to z siedmiu zdjęć trzy nie są atlasowe pod żadnym względem. Wydaje mi się to niezłym rezultatem. Bo o 3, 4 i 7 nie można przecież powiedzieć że mają z atlasem cokolwiek wspólnego :roll:
PS> zresztą następna prezentacja będzie w 100% nietypowa. Liczę na Ciebie :-P
Kuba jak ja zazdroszczę Ci tej sarny - rewelacja, świetne ujęcie
pozdrawiam
dzięki
kurna, wyjdzie że jak zwykle przypadkowa fotka, której pokazywać mi się nie chciało zrobi furorę. W sumie miłe, ale czuję się wyalienowany ;) Sarna jest po prostu OK.
Niezbyt precyzyjnie sie wyraziłem - pisząc o atlasowych miałem na myśli tytko 4 pozostałe. Czekam z niecierpliwością na zapowiedzianą prezentację :).
udało mi się wczoraj sfotografować pluszczowe toki. Temat cholernie trudny - w cieniu, błyskawiczne ruchy samca, no i niestety nie za blisko (kilkanaście metrów).
W czasie tokowania samiec pluszcza celuje dziobem w niebo prezentując białą
plamę na piersi. Opuszcza skrzydła i bardzo szybko nimi potrząsa jednocześnie
przysiadając. Jednocześnie mruga białymi powiekami, co ponoć ma działać na
kobietę, i oczywiśćie nieustannie drze japę.
Zdjęcia dalekie od atlasu i technicznej perfekcji. Za to niecodzienne.
Na razie pierwsza część.
1
2
3
Zapraszam, komentarze mile widziane.
a co tu komentowac :)3 rewelka :)
p.s. poczekam jak jakiegos prawdziwego kotleta dasz , to wtedy sie moze rozpisze :)
3 jest super, ech ten ruch na zdjęcieu8-) , a sarna urocza (z poprzedniej sesji):D
Znakomity Pluszcz, zaczynasz byc moim ulubionym autorem :). Ja chodzę bardzo dużo po lesie, łąkach, bagnach ale głównie patrzę przez lornetkę. Jak coś się znajdzie w zacięgu mojego 70-200 to fotografuję ale jak sam wiesz 200 to za mało.
Powodzenia, swnw.