Krótko: znakomicie :)
Wersja do druku
Krótko: znakomicie :)
Fyrste, po raz kolejny czuję się zaszczycony pięknymi zdjęciami w Twoim wykonaniu. Skala Twierdzy Ponoru robi wrażenie (#5 z pierwszej serii):shock:
Wschody podobają mi się bardziej, ale to pewnie dlatego, że tak rzadko je oglądam;):oops: - inspirują do działania!
Gratulacje!
Ostatni set to prawdziwy kosmos. Na jakieś półtorej godziny zabłądziłem na Twoją stronę i jest tam jak w bajce.
dziękuję Wam bardzo - strasznie mnie podbudowujecie w tym, że moja "praca" ma sens!
wieczorkiem wrzucę 3 set - nie taki ładny jak ostatnie, ale może coś ciekawego się znajdzie :)
Klasa zdjęcia. Nie ma co ukrywać.
No fakt warunki marudne ;) ale robisz kawał dobrej roboty i w dodatku cieszysz się tym ;)
Świetne, że też ja takich nie umiem, dużó czasu, fajne miejsca,zazdroszczę :-)
dzięki chłopaki za nowe odwiedziny i komentarze!
Teraz niestety będziemy mieli z górki... takich ładnych widoczków już nie będzie, ale nie bijcie...
21. To jeszcze dokończenie wschodu słońca... wioska pod chmurami :)
22. Zbliżenie...
23. Ot takie rumuńskie drogi...
24. A to już szczyt gór Parang... pogoda nie dopisała...
25. Zjeżdżaliśmy z gór Parang i tu jedliśmy kolację... :) Bardzo się przydała, gdyż po kilkuset metach trafiliśmy na powalonego przez piorun buka który trzeba było porąbać... wszyscy się wtedy nieźle narąbaliśmy hahahaha :) Dalszy zjazd po śliskiej glinie był dla kierowców prawdziwym horrorem...
26. A to już nowe miejsce... Tam mieszkają Enty... miejscówka jest niesamowita... ognisko w tym miejscu było niesamowitym przeżyciem... Nie wiem niestety co to za pasmo górskie...
27. Wschód był przepiękny... choć fotograficznie strasznie ciężki...
28.
29. Pogoda się szybko zepsuła więc pozostała czerń i biel ;)
30.
Jutro będzie więcej pocztówek architektonicznych :)
Klasa sama w sobie. Z niecierpliwością czekam na kolejne wschody słońca z Twoich pocztówek.
ale bym chętnie poszpiegował exify z tych zdjęć hehehe
genialnie się na nie patrzy, czysta i precyzyjna obróbka
zazdroszczę =)